Η Hailey Baldwin με κοτσιδάκια στο εξώφυλλο του Harper’s Bazaar και ο άντρας της Justin Bieber ξανά με ράστα - Τυχαίο; (φωτό)

Δεν μπορέσαμε να μην δούμε πόσο έμοιαζαν

Με playful look φωτογραφήθηκε η 24χρονη Hailey Baldwin για το εξώφυλλο του Harper’s Bazaar.

Το διάσημο μοντέλου φιλοξενήθηκε στο cover του περιοδικού για το τεύχος Μαΐου και όπως θα δείτε στις εικόνες της είχαν κάνει τα μαλλιά κοτσιδάκια.

Photo: Instagram/ haileybieber/@amytroostphotography

Σε μια από τις φωτογραφίες φοράει ένα εντυπωσιακό χρυσό, μεταλλικό σουτιέν από τον οίκο Saint Laurent, ενώ στο εξώφυλλο την βλέπουμε με ένα ασημένιο, μεταλλικό top από τον Balenciaga.

Photo: Instagram/ haileybieber/@amytroostphotography

Και εκεί που χαζεύαμε στο διαδίκτυο και βλέπαμε την φωτογράφηση της Hailey ξάφνου νάτος και ο σύζυγός της Justin Bieber που αποφάσισε να ξανακάνει τα μαλλιά του ράστα!

Ο νεαρός τραγουδιστής το είχε επιχειρήσει και στο παρελθόν αλλά είχε δεχτεί έντονη κριτική κάτι που δεν απέφυγε ούτε αυτή τη φορά.

Ο ίδιος έχει αναρτήσει ήδη ορισμένες φωτογραφίες με το νέο του look στο Instagram λαμβάνοντας ωστόσο αρκετά αρνητικά σχόλια με πολλούς να υποστηρίζουν ότι οι μαύροι έχουν για χρόνια κατακριθεί επειδή είχαν έτσι τα μαλλιά τους.

«Ήταν απογοητευτικό να σε δω πάλι με ράστα. Νόμιζα ότι είχες μορφωθεί» έγραψε κάποιος στα social media.

Και εμείς όπως καταλαβαίνετε δεν μπορέσαμε να μην δούμε πόσο έμοιαζε το ανδρόγυνο. Ο ένας με ράστα, η μια με κοτσιδάκια! Τυχαίο;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ