Ο Πρίγκιπας Νικόλαος έκανε την 1η δόση του εμβολίου στο Ιπποκράτειο - Με ένα τεράστιο χαμόγελο ποζάρει στην κάμερα (φωτό)

Η φωτογραφία που ανάρτησε... 

Ο πρίγκιπας Νικόλαος της Ελλάδας και της Δανίας είναι το τρίτο παιδί του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Β΄ της Ελλάδας και της Άννας-Μαρίας.

Στις 27 Δεκεμβρίου του 2009 αρραβωνιάστηκε την Τατιάνα Μπλάτνικ και στις 25 Αυγούστου του 2010 την νυμφεύτηκε.

Από το φθινόπωρο του 2013 ο Νικόλαος με τη σύζυγό του Τατιάνα διαμένουν μόνιμα στην Αθήνα.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του δήλωσε: ″Δεν υπάρχει αμφιβολία στο μυαλό μου ότι θα ήθελα να ζήσω στην Ελλάδα. Έχω μεγαλώσει με αυτή την πεποίθηση. Μεγάλωσα σαν Έλληνας, αισθάνομαι Έλληνας και είμαι Έλληνας. Δεν υπάρχει καμία χώρα σαν την Ελλάδα″.

 

 

Ο Νικόλαος χθες έλαβε την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του Covid-19 και δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαορύμενος. Mάλιστα ανέβασε και στον λογαιριασμό του την φωτογραφία από την επίσκεψή του στο Ιπποκράτειο Νοκοσκομείο. 

Όπως βλέπουμε ποζάρει στον φακό και ενώ φοράει την μάσκα φαίνεται από τα μάτια του, το χαμόγελο του. Γράφει στην λεζάντα'' 1η δόση του εμβολίου! Είμαι τόσο ευγνώμων για το αποτελεσματικό πρόγραμμα εμβολιασμού του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Ελλάδας και του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης''.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ