Αδιανόητο: 29χρονη πέθανε όταν άνδρας έπεσε από 9όροφο κτίριο και την πλάκωσε - Περπατούσε στο πεζοδρόμιο με φίλο της (φωτό & βίντεο)

Σε μια βδομάδα θα έκλεινε τα 30...

Τραγικό θάνατο βρήκε 29χρονη γυναίκα από το San Diego των ΗΠΑ όταν ένας άνδρας έπεσε από εννιαόροφο χώρο στάθμευσης.

Η αστυνομία δήλωσε σε δελτίο τύπου που εξέδωσε ότι η Taylor Kahle περπατούσε στο πεζοδρόμιο, μαζί με ένα φιλικό της πρόσωπο, όταν ο άνδρας έπεσε από το κτίριο και την πλάκωσε.

Ο άνδρας, που δεν έχει ταυτοποιηθεί, πιστεύεται ότι ήταν γύρω στα 20 με 30 ενώ πριν το ατύχημα τον είδαν να “κρέμεται από το εξωτερικό κιγκλίδωμα” του κτιρίου αναφέρει το People.

Τελικά ο νεαρός κατέληξε στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε ενώ αστυνομικοί είπαν ότι ο θάνατός του καταγράφηκε ως αυτοκτονία.

Η 29χρονη Kahle, που σε μια εβδομάδα θα έκλεινε τα 30, πέθανε στο σημείο του δυστυχήματος. 

Σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε στο Facebook η αφεντικίνα της  Laurel McFarlane, η νεαρή κοπέλα εργαζόταν ως senior event manager στην εταιρεία δημοσίψν σχέσεων McFarlane Promotions, όπου και είχε κάνει την πρακτική της.

Η McFarlane είπε παράλληλα στο δίκτυο KFMB ότι η Kahle είχε περάσει την ημέρα της με ένα άντρα που γνώρισε online. Οι δυο τους είχαν βγει για ένα δεύτερο ραντεβού και επισκέφτηκαν μεταξύ άλλων τον ζωολογικό κήπο.

It is with great sadness we must announce the passing of a beloved team member, daughter and friend. Taylor Kahle you...

Δημοσιεύτηκε από McFarlane Promotions στις Δευτέρα, 26 Απριλίου 2021

Ακόμα η νεαρή γυναίκα είχε δύο σκυλιά τα οποία είχε διασώσει ενώ το τελευταίο διάστημα - λόγω της καραντίνας - έμενε μαζί με τον πατέρα της στον οποίο είχε μεγάλη αδυναμία.

Η 29χρονη, σύμφωνα με το αφεντικό της, ήταν δωρητής οργάνων και τώρα η προσφορά της αυτή μπορεί να σώσει πολύ κόσμο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ