Good news αν αγαπάτε τον Harry Potter: Ανοίγει το πρώτο κατάστημα αποκλειστικά με προϊόντα των ταινιών

Οι θαυμαστές των πασίγνωστων ταινιών και βιβλίων Harry Potter θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία. 

Στις 3 Ιουνίου, θα ανοίξει το πρώτο κατάστημα αποκλειστικά με προιόντα Harry Potter στη Νέα Υόρκη. 

Ο κόσμος που θα πηγαίνει στο Potterheads  θα μπορέσει να βρει τη μεγαλύτερη συλλογή προϊόντων Harry Potter και Fantastic Beasts παγκοσμίως. 

Το τριώροφο ναυαρχικό κατάστημα που εκτείνεται σε έναν χώρο 2.000 τ.μ.  βρίσκεται στο 935 Broadway, δίπλα στο φημισμένο κτίριο Flatiron της Νέας Υόρκης.

Το κατάστημα Harry Potter, του οποίου η λειτουργία ανακοινώθηκε τον Ιανουάριο του 2020, αλλά καθυστέρησε λόγω της πανδημία του Covid, θα έχει 15 διαφορετικές θεματικές περιοχές.

Οι θεματικοί χώροι θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων ένα τεράστιο μοντέλο του Fawkes, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να φωτογραφηθούν μέσα σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο του Λονδίνου, να παίξουν διαδραστικά παιχνίδια με «μαγικό ραβδί» και να ζήσουν περιπέτειες εικονικής πραγματικότητας αναφέρει το wral.

 

Θα υπάρξουν επίσης δύο παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας. 

«Οι καλλιτεχνικές λεπτομέρειες και η ποιότητα του design, που είναι εμπνευσμένο από τις ταινίες Χάρι Πότερ θα φέρει μια εντελώς καινούργια αγοραστική εμπειρία στην πόλη. Με περισσότερα από 1.000 προϊόντα και σε συνδυασμό με τις εμπειρίες, θα διαθέτει κάτι ξεχωριστό για κάθε φαν», σχολίασε η Sarah Roots από την Warner Bros. Worldwide Tours & Retail.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ