To ντεφιλέ του Yves Saint Laurent ήταν μια αποκάλυψη - Υπέροχα ρούχα με 70'ς φινέτσα (φώτο)

Οι δεκαετίες του 60 του 70 και του 80 σμίγουν αρμονικά στη συλλογή "Φθινόπωρο χειμώνας 2021-2022"

Tον περασμένο Ιανουάριο, έβαλε τα μοντέλα που παρουσίασαν τη συλλογή "Άνοιξη Καλοκαίρι 2021",  να περπατήσουν στην καρδιά της μαροκινής ερήμου.

Στα τέλη Απριλίου, ο Anthony Vaccarello επέλεξε ένα εντελώς διαφορετικό σκηνικό για να αποκαλύψει τις τάσεις του χειμώνα 2021-2022.

Instagram/ELLE SINGAPORE

Ο Βέλγος σχεδιαστής, ο οποίος έβγαλε τον γαλλικό οίκο  από το παραδοσιακό στυλ πασαρέλας, παρουσίασε το "When the silver wind blow", μια ταινία μικρού μήκους δώδεκα λεπτών σε σκηνοθεσία της Nathalie Canguilhem, με τις νέες δημιουργίες του σχεδιαστή.

Στη συλλογή "Φθινόπωρο - Χειμώνας 2021 -2022", οι σιλουέτες λάμπουν μέσα από προσεκτικό παιχνίδι υλικών.

Ρούχα με προσεγμένη υπερβολή , όπως μακρυμάνικα τοπ και λαμπερά κολάν από λατέξ, συνεργάζονται με πιο κλασικά σακάκια και πουκάμισα lavallière, αναφέρει το γαλλικό Elle.

Instagram/ELLE SINGAPORE

Instagram/ELLE SINGAPORE

Παρομοίως, σακάκια από  faux γούνα σε στιλ δεκαετίας του εξήντα και του εβδομήντα  και κοστούμια τουίντ φοριούνται με ασημένια κορμάκια του 80.

Instagram/ELLE SINGAPORE

Μπροκάρ, κέντημα και πούλιες όλων των ειδών μπορούν να συνδυαστούν  εξίσου καλά σε λεπτές ραφές όπως σε μίνι σορτς και μίντι φορέματα 

Instagram/ELLE SINGAPORE

Θα καταλάβετε ότι η κατευθυντήρια γραμμή της συλλογής δεν είναι άλλη από το "θράσος"  το οποίο μπορεί επίσης να φανεί στην επιλογή των χρωμάτων.

Instagram/ELLE SINGAPORE

Instagram/ELLE SINGAPORE

Η παλέτα κυμαίνεται από τιρκουάζ σε μωβ, περνώντας από έντονο ροζ,  το πράσινο, ασήμι και χρυσό.

Μακριά από τα λάθη που θα οδηγούσαν σε κακόγουστο αποτέλεσμα, αυτή η τολμηρή επιλογή μοιάζει να αντικατοπτρίζει  μια λαχτάρα για ελευθερία η οποία, μετά από δύο χρόνια παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης, είναι ισχυρότερη από ποτέ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ