Σπύρος Σούλης: Αυτά είναι τα Gadget μπάνιου που δεν ξέρετε ότι θέλετε

Μήπως θα πάτε για ψώνια μετά από αυτό το άρθρο ; 

Με αυτά τα 8 έξυπνα gadget μπάνιου θα λύσετε πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζατε μέχρι σήμερα στο μπάνιο σας.

Καθαρισμός τουαλέτας Το Loogun είναι μια συσκευή που χρησιμοποιείται αντί για βούρτσα τουαλέτας. Στο κάτω μέρος της διαθέτει τρύπα από την οποία εκτοξεύεται νερό με δύναμη για να καθαρίζει πιο εύκολα και γρήγορα η τουαλέτα σας.

Με το loogun το μπάνιο σας θα καθαρίσει εύκολα και γρήγορα.

Με το loogun το μπάνιο σας θα καθαρίσει εύκολα και γρήγορα.

Τουαλέτα για άντρες και γυναίκες Αν δεν θέλετε να τσακωθείτε ξανά με τον σύντροφό σας για το καπάκι της τουαλέτας τότε θα πρέπει να αγοράσετε το Man Drain. Πρόκειται για μια συσκευή που τοποθετείται πάνω στην τουαλέτα σας και χρησιμοποιείται από τους άντρες. Έτσι δεν θα χρειάζεται να ανεβάζουν το καπάκι κάθε φορά που πάνε τουαλέτα γιατί θα χρησιμοποιούν πλέον το Main Drain.

Με αυτό το gadget στην τουαλέτα σας δεν θα ξανατσακωθείτε για το καπάκι της τουαλέτας.

Με αυτό το gadget στην τουαλέτα σας δεν θα ξανατσακωθείτε για το καπάκι της τουαλέτας.

Φωτισμός τουαλέτας τη νύχτα Το illumi bowl είναι μια μικρή συσκευή που τοποθετείται πάνω στην τουαλέτα σας και βγάζει φως. Έτσι μπορείτε να πάτε στην τουαλέτα σας το βράδυ χωρίς να ανοίξετε το κεντρικό φως. Το illumi bowl έχει σένσορες και εκπέμπει φωτισμό ώστε να σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε την τουαλέτα άφοβα.

Για να μην σκοντάφτετε το βράδυ στο μπάνιο σας χρησιμοποιήστε το

Για να μην σκοντάφτετε το βράδυ στο μπάνιο σας χρησιμοποιήστε το illumi bowl.

Κάντε αρωματοθεραπεία Πώς θα σας φαινόταν να κάνετε αρωματοθεραπεία στο μπάνιο του σπιτιού σας με 42 ευρώ; Με το Aromatherapy Shower Kit μπορείτε. Πρόκειται για ένα gadget  που τοποθετείται στο τηλέφωνο της ντουζιέρας σας και όταν έρχεται σε επαφή με το νερό γεμίζει το μπάνιο σας με όμορφες μυρωδιές που είναι χαλαρωτικές και θα σας ηρεμήσουν.

Κάντε αρωματοθεραπεία στο μπάνιο σας.

Κάντε αρωματοθεραπεία στο μπάνιο σας αναφέρει το SpirosSoulis.

Καθαρίστε τους καθρέφτες του μπάνιου Με το Mirror Cleaner μπορείτε να καθαρίσετε τους θολούς καθρέφτες του μπάνιου με μια κίνηση. Το gadget τοποθετείται πάνω στον καθρέφτη σας και με μια κίνηση σας δίνει πεντακάθαρους καθρέφτες. Κοστίζει μόλις 12 ευρώ.

Καθαρίστε τους καθρέφτες του μπάνιου σας με μια κίνηση.

Καθαρίστε τους καθρέφτες του μπάνιου σας με μια κίνηση.

Gadget για το υγρό σαπούνι Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιείται την παλάμη σας για να ρίχνετε απορρυπαντικό στα χέρια, τότε πρέπει να αποκτήσετε το C Pump. Πρόκειται για ένα gadget που τοποθετείται στο δοχείο του υγρού σαπουνιού στο μπάνιο σας και με το οποίο πέφτει το σαπούνι πιέζοντάς το με το πίσω μέρος της παλάμης σας. Έτσι το δοχείο του μπάνιου σας θα παραμένει πάντα καθαρό.

Βάλτε σαπούνι στο χέρι σας με το πίσω μέρος της παλάμης σας.

Βάλτε σαπούνι στο χέρι σας με το πίσω μέρος της παλάμης σας.

Ζεστές πετσέτες κάθε ώρα και στιγμή Με το Towel Spa θα έχετε πάντα ζεστές πετσέτες στο μπάνιο σας. Απλά ανοίξτε τη συγκεκριμένη συσκευή, βάλτε μέσα την πετσέτα σας και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα θα έχετε ζεστή πετσέτα για να σκουπιστείτε. Αυτό το gadget, ειδικά τους χειμερινούς μήνες, είναι απαραίτητο.

Με το Towel Spa θα έχετε πάντα ζεστές πετσέτες στο μπάνιο σας.

Με το Towel Spa θα έχετε πάντα ζεστές πετσέτες στο μπάνιο σας.

Εξουδετερώστε κάθε μυρωδιά Το Kohler PureFresh είναι ένα gadget που εξουδετερώνει κάθε άσχημη μυρωδιά από την τουαλέτα σας. Πρόκειται για ένα καπάκι τουαλέτας που βγάζει όμορφες μυρωδιές κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το μπάνιο σας.

thehomeissue_bathroom09

Διώξτε κάθε δυσάρεστη μυρωδιά στο λεπτό με το Κohler Power Fresh

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ