Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η συνάντηση κορυφής του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο δίνει στη Μεγάλη Παρασκευή μια τάση για απρόοπτα, απρόσμενα γεγονότα

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Η κύρια όψη της ημέρας είναι η συνάντηση κορυφής του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο που δίνει στη Μεγάλη Παρασκευή μια τάση για απρόοπτα, απρόσμενα γεγονότα, ενώ υπάρχει και μια ανάγκη για αλλαγές ή και για να σπάσουμε τους κανόνες που μας περιορίζουν, η οποία υποδαυλίζεται ακόμη περισσότερο από την όψη της Σελήνης με τον Δία.

ΚΡΙΟΣ

Το 2021 έχει έμφαση στους φίλους, τις ομάδες στις οποίες είστε μέλη, στους ανθρώπους που έχετε κοινούς στόχους και ορίζοντες στη δουλειά. Είναι η χρονιά που γιορτάζει με κάθε τρόπο τη συνέργεια και τη φιλία. Όμως με μια όψη σαν τη σημερινή, ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ουρανό, φαίνεται ότι κάτι μπορεί να μην πηγαίνει καλά με κάποια άτομα είτε από το φιλικό είτε από το επαγγελματικό σας περιβάλλον και ενδεχομένως η αιτία να είναι μια διαφορετική προσέγγιση κυρίως σε οικονομικά θέματα. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στο ζώδιο σας σας οδηγεί ίσως να κάνετε κάποιες τολμηρές για τα δεδομένα σας αλλαγές, πιθανώς στον επαγγελματικό σας τομέα. Ίσως έχετε ένα δίλημμα ανάμεσα στο να ακολουθήσετε τον δικό σας τρόπο για να κάνετε τη δουλειά ή τον τρόπο που -για παράδειγμα- επιβάλλει η εταιρεία που εργάζεστε ή κάποιο υψηλά ιστάμενο άτομο.

ΔΙΔΥΜΟ

Η σημερινή μέρα, όπως σας έχω προϊδεάσει και στις εβδομαδιαίες προβλέψεις μου, είναι από τις απαιτητικές της εβδομάδας. Ο Ήλιος συναντά τον Ουρανό στον Ταύρο και ενδέχεται να υπάρχει ξαφνικά ένα εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσετε προκειμένου να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας. Ενδεχομένως να είναι κάτι ξαφνικό και απρόβλεπτο. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ