Πέθανε η Αν Ντάγκλας σε ηλικία 102 ετών - Ήταν επί 66 χρόνια σύζυγος του ηθοποιού Κερκ Ντάγκλας (φωτό)

Έφυγε λίγο περισσότερο από έναν χρόνο μετά τον θάνατο του αγαπημένου της συζύγου. 

Tην τελευταία της πνοή σε ηλικία 102 ετών άφησε η γνωστή για τη φιλανθρωπική της δράση Αν Ντάγκλας, χήρα του θρύλου του Χόλιγουντ Κερκ Ντάγκλας στο σπίτι της στο Μπέβερλι Χιλς, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά της.

Λίγο περισσότερο από έναν χρόνο μετά τον θάνατο του αγαπημένου της συζύγου, η χήρα του Κερκ Ντάγκλας και μητριά του γιου του, Μάικλ, έφυγε από τη ζωή στα 102 της χρόνια.

 

 

 

 

Ο Κερκ και η Αν ήταν παντρεμένοι για 66 χρόνια, από τον Μάιο του 1954. «Ήταν η πιο δύσκολη γυναίκα που γνώρισα ποτέ», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του τον Απρίλιο του 2017 εκείνος στο USA Today, έχοντας την Αν στο πλάι του.

Παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας στις 29 Μαϊου και μπορεί το ρομαντικό στοιχείο να έλειψε από την τελετή, αλλά «ήταν νόμιμη και ο νέος σύζυγός της ορκίστηκε ότι κάποια μέρα θα την ξαναπαντρευόταν με μια λαμπρή γιορτή», ανέφερε η οικογένεια Ντάγκλας σε ανακοίνωσή της.

 

 

 

 

Το ζευγάρι είχε δύο γιους: τον Πίτερ, 65 ετών και τον Έρικ, ο οποίος πέθανε το 2004 σε ηλικία 46 ετών.

 

 

Ο Μάικλ Ντάγκλας δήλωσε για την απώλεια της μητριάς του, ότι η Αν «θα είναι πάντοτε στις καρδιές μας». «Έβγαζε σε όσους ήταν κοντά της τον καλύτερό τους εαυτό, ιδίως στον πατέρα μας. Ο μπαμπάς δεν θα είχε κάνει ποτέ την καριέρα που έκανε χωρίς τη στήριξη και τη βοήθεια της Αν» είπε ο σταρ στη δήλωσή του.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ