H Πριγκίπισσα Infanta Sofia της Ισπανίας είχε γενέθλια - Η όμορφη κόρη της Λετίσια έκλεισε τα 14 & είναι έτοιμη να αλλάξει ζωή (φώτο)

Στα 14 της η πριγκίπισσα Σοφία θα ζήσει μια μεγάλη αλλαγή

Η πριγκίπισσα Ινφάντα  Σόφια της Ισπανίας, η μικρότερη κόρη του Βασιλιά Φελίπε Στ΄ και της Βασίλισσας Λετίσια, γιόρτασε τα 14α γενέθλιά της αυτήν την Πέμπτη.

 

Όπως κάθε χρόνο τα γενέθλια δεν γιορτάστηκαν με επισημότητα από το Παλάτι.

Σε αντίθεση με τις περισσότερες βασιλικές οικογένειες, αυτή της Ισπανίας δεν επικοινωνεί ποτέ επίσημα αυτά τα ιδιωτικά γεγονότα.

Επομένως, καμία φωτογραφία - παλιά ή νέα - της νεαρής πριγκίπισσας δεν έχει αναρτηθεί στα Social Media  από την Casa Real , αναφέρει η Paris Match.

Νέες φωτογραφίες της Σοφία κυκλοφόρησαν πολύ πρόσφατα. Ήταν  στις 22 Απριλίου,που πόζαρε με την μεγαλύτερη αδερφή της και τους γονείς τους,  για τα εγκαίνια του τελευταίου υποβρυχίου του ισπανικού ναυτικού.

 

Στις 14 της, η Σόφια πρόκειται να ζήσει μια μεγάλη αλλαγή.

Εκείνη που μέχρι τώρα έκανε τα πάντα μαζί με την αδερφή της  Leonor - η οποία είναι 18 μήνες μεγαλύτερη από αυτήν και προορίζεται να φορέσει το στέμμα της Ισπανίας μια μέρα - θα ζήσει τον πρώτο μεγάλο χωρισμό τους.

Η Πριγκίπισσα Λεονόρ πρόκειται να φύγει στα τέλη Αυγούστου / αρχές Σεπτεμβρίου για την Ουαλία για να παρακολουθήσει σπουδές για  δύο χρόνια στο UWC Atlantic College, ένα ίδρυμα που βρίσκεται στο επιβλητικό μεσαιωνικό κάστρο του Saint-Donatus, περίπου τριάντα μίλια από Κάρντιφ.

Η Σόφια θα παραμείνει στο σχολείο τους στη Μαδρίτη, το κολέγιο Santa Maria de los Rosales. Τουλάχιστον για τώρα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ