Η μνηστή του Brooklyn Beckham με μυστηριώδη ασθένεια - Όλη η οικογένεια έστειλε μπουκέτο - Ο αρραβωνιαστικός δεν είναι στο πλάι της (φώτο)

Τι συμβαίνει με το ζευγάρι;

Η Nicola Peltz αποκάλυψε ότι πάσχει από μία μυστηριώδη ασθένεια.

Η 26χρονη ηθοποιός "έριξε" το  Instagram την Πέμπτη καθώς ευχαρίστησε την οικογένεια του αρραβωνιαστικού της Brooklyn Beckham για το μεγάλο μπουκέτο με τα λευκά τριαντάφυλλα που της έστειλε.

Αν και η νεαρή Nicola,  συζεί με το γιο του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ , δεν είναι ξεκάθαρο  εάν οι δυό τους εξακολουθούν να μένουν μαζί,  καθώς μια κάρτα  που επισυνάπτεται στην ανθοδέσμη υπογράφηκε από όλη την οικογένεια Μπέκαμ  και αναφέρει ότι τους "λείπει", η νεαρή σταρ.

Συγκεκριμένα η κάρτα γράφει:

"Αγαπητή Nicola, Σε αγαπάμε και μας λείπεις. Γρήγορα Περαστικά. Σου στέλνουμε πολλά φιλιά και την αγάπη μας- Βικτόρια, Ντείβιντ, Μπρούκλιν, Ρομέο, Κρουζ & Χάρπερ"

H Nicola δεν έδωσε λεπτομέρειες για την ασθένεια της αλλά σχολίασε μόνο την κάρτα γράφοντας: "Έχω την καλύτερη οικογένεια - Είμαι τόσο τυχερή - Σας ευχαριστώ πολύ".

Λίγο αργότερα ανέβασε μια φωτογραφία με ταγκ τον Μπρούκλιν και έγραφε: "Brooklyn Beckham είμαι τόσο τυχερή που είσαι ο άντρας μου".

Αυτές οι αναρτήσεις έρχονται σε συνέχεια των αναρτήσεων που έκανε η πεθερά της , Βικτώρια Μπέκαμ , στις οποίες γράφει πόσο αγαπημένη είναι με την μέλλουσα νύφη της.

Είναι τόσο δεμένες που ανταλλάσσουν ρούχα.

Πριν  από μία μέρα η Βικτώρια Μπέκαμ έγραψε στο Instagram

"Φαίνεται ότι η μέλλουσα κυρία Μπέκαμ εισέβαλε πάλι στην ντουλάπα μου . Αλλά δεν σε κατηγορώ γιατί αγαπώ αυτό το VB μπούστο πάνω σου".

Η Daily Mail, επικοινώνησε με την Nicola Peltz για περισσότερες διευκρινήσεις , αλλά δεν τις έλαβε.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ