Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ο Μάιος μπαίνει φουριόζος - Η Σελήνη στον Αιγόκερω το Μεγάλο Σάββατο συναντά τον Ουρανό σε μια θετική όψη

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Καλό μήνα και καλή Ανάσταση φίλες-οι μου! Ο Μάιος μπαίνει φουριόζος με έντονη πλανητική παρουσία στα ζώδια της γης. Άλλωστε, πέρα από τον κοινωνικό συμβολισμό που έχει η Πρωτομαγιά παγκοσμίως που τιμά τους αγώνες και τις μάχες που έδωσαν κάποιοι άνθρωποι στο παρελθόν για τη διεκδίκηση του 8ώρου και καλύτερων εργασιακών συνθηκών, η μέρα αυτή γιορτάζει τη φύση, τη γη. Η

Σελήνη στον Αιγόκερω το Μεγάλο Σάββατο συναντά τον Ουρανό το πρωί σε μια θετική όψη τριγώνου, δημιουργώντας την κατάλληλη προϋπόθεση να έχουμε μπροστά μας μια ωραία μέρα, που η ενέργεια θα κυλά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και εμπόδια. Αυτό γίνεται ακόμη πιο έντονο στην πορεία που η Σελήνη θα συναντήσει και τον Ήλιο σε τρίγωνο.

Το ζώδιο του Αιγόκερω αγαπά την παράδοση, τιμά τα έθιμα και μολονότι είναι ζώδιο του Κρόνου και δείχνει περιορισμούς, οι θετικές όψεις που θα δημιουργήσει τόσο σήμερα όσο και αύριο το πρωί είναι ιδανικές για να γιορτάσουμε όμορφα κι αυτό το Πάσχα.

Το τρίγωνο με τον Ουρανό δίνει ωραίες ιδέες και εναλλακτικές ώστε, ακόμη και με τους υπάρχοντες περιορισμούς, να βρούμε τον τρόπο μας να τιμήσουμε τα έθιμα μας. Το πρωί της Κυριακής της Λαμπρής, η Σελήνη συνεχίζοντας την πορεία της στον Αιγόκερω θα συναντήσει την Αφροδίτη, ευνοώντας τις σχέσεις και τις επαφές μας με τους συγγενείς, τους φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Την Κυριακή σχηματίζεται το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα και το μεσημέρι η Σελήνη προχωρά σε σύνοδο με τον Πλούτωνα. Αυτή είναι λίγο πιο βαριά όψη και πιθανώς δεν θα λείψουν από τα οικογενειακά τραπέζια και κάποιες αιχμές και λίγη τοξικότητα.

Προφανώς πάει παρέα με τις τοξίνες του οβελία. Ας μην δώσουμε χώρο σε τέτοιες συμπεριφορές όμως και ας προστατέψουμε τον εαυτό μας και τους άλλους γύρω μας από την όποια αρνητική διάθεση. Σας εύχομαι ολόψυχα να είναι το τελευταίο Πάσχα που θα λείπουν από δίπλα μας άνθρωποι που αγαπάμε για τον οποιοδήποτε λόγο. Καλή Ανάσταση!

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω το Μεγάλο Σάββατο συναντά σε αρμονικές όψεις τον Ουρανό και τον Ήλιο, δημιουργώντας μια πιο θετική ατμόσφαιρα στη μέρα. Βέβαια είναι μια Σελήνη που αφορά περισσότερο τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και τα θέματα της καριέρας κι έτσι κάποιοι μπορεί να εργάζεστε σήμερα ή κι αν δεν συμβαίνει αυτό στο πίσω μέρος του μυαλού σας να έχετε τη δουλειά, τις οικονομικές σας απολαβές και γενικότερα τα σχέδια για την καριέρα σας.

Ενδεχομένως να έχετε επιλέξει να περάσετε και τις ημέρες αυτές με άτομα κι από το περιβάλλον εργασίας, εκτός της οικογένειας σας, κάποιοι. Το ζώδιο του Αιγόκερω τιμά τις παραδόσεις και τα έθιμα, αλλά για το δικό σας ζώδιο δεν είναι μια θέση μεγάλης χαράς και ικανοποίησης. Δεν είναι το πιο χαλαρό και ευχάριστο ίσως Πάσχα της ζωής σας, παρόλα αυτά θα βρείτε τον τρόπο να περάσετε όμορφα με τους ανθρώπους σας. Η Κυριακή είναι λίγο πιο βαριά από το μεσημέρι και έπειτα, γι’ αυτό προσέξτε και την ασυδοσία με τις Πασχαλινές λιχουδιές. Καλή Ανάσταση Κριοί μου!

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σαββατοκύριακο της Λαμπρής βρίσκει το πλανητικό σκηνικό να εναρμονίζεται με το γήινο στοιχείο σας και νιώθετε την ενέργεια να ρέει. Πάντα όταν έχουμε πλανήτες σε μια μέρα που σχηματίζουν αρμονικές όψεις στο στοιχείο μας, στην προκειμένη σε ζώδια της γης όπως το δικό σας, οι μέρες κυλούν πιο όμορφα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια από την πλευρά μας. Η αλήθεια είναι ότι οι Ταύροι προτιμάτε αυτό που είναι δοκιμασμένο και ασφαλές, ακόμη και στις γιορτές, όμως το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό το Μεγάλο Σάββατο σας προτρέπει να δοκιμάσετε και κάτι άλλο, κάτι καινούριο, που μπορεί να δώσει μια διαφορετική διάσταση στις ημέρες αυτές.

Ίσως ανακαλύψετε κάτι που δεν ξέρετε, γι’ αυτό να είστε δεκτικοί και πρόθυμοι στις μικρές αλλαγές. Στον ίδιο τόνο κυλά και η Κυριακή με τη Σελήνη να σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας και μετά με τον Ερμή. Βέβαια η όψη του Ερμή με τον Πλούτωνα δημιουργεί δεύτερες σκέψεις ή είναι πιθανό να σκέφτεστε το απόγευμα της Κυριακής και κάποια πράγματα που αφορούν στο μέλλον των σπουδών ή της δουλειάς σας ή μπορεί μια συζήτηση να σας βοηθά να ξεκαθαρίσετε μέσα στο μυαλό σας κάποια πράγματα σχετικά με αυτό. Όπως και να έχει χαρείτε το Σαββατοκύριακο αυτό που θα είναι πιο ξένοιαστο. Καλή Ανάσταση Ταύροι μου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τόσους πλανήτες σε ζώδια της γης η αλήθεια είναι ότι τα ζώδια του αέρα, όπως το δικό σας, νιώθουν ότι βρίσκονται λίγο έξω από τα νερά τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα περάσετε ευχάριστα το Πάσχα. Ίσως δεν νιώθετε τόσο ελεύθεροι, μπορεί οι περιορισμοί να σας ενοχλούν περισσότερο από άλλους, πιθανώς έχετε διάφορα πράγματα που σας αγχώνουν περισσότερο αυτή τη περίοδο, όπως είναι τα επαγγελματικά ή τα οικονομικά σας και δεν μπορείτε να συντονιστείτε τόσο στο πνεύμα της γιορτής.

Από την άλλη, όσο πιέζεστε μέσα σας για θέματα που δεν μπορείτε να λύσετε αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, μόνο τον εαυτό σας καταφέρνετε να ζορίσετε και να ρίχνετε την ψυχολογία σας. Πιθανώς πρέπει να αφήσετε στην άκρη ό,τι σας «κυνηγά» μέσα σας και να μην το τροφοδοτείτε υπεραναλύοντας τα πράγματα. Κοιτάξτε να χαρείτε όσο γίνεται με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, χωρίς να βαραίνετε και τους άλλους. Και οι δυο μέρες έχουν θετικά στοιχεία, αλλά για να τα δείτε πρέπει πρώτα να αλλάξετε την οπτική σας. Καλή Ανάσταση Δίδυμοί μου!

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ