2 από τις πιο όμορφες γυναίκες όλων των εποχών: Έτσι γιόρτασε η Salma Hayek τα γενέθλια της φίλης της Penelope Cruz - Η φωτό με τα μαγιό

Υπέροχες, τι να λέμε!

Τι να πει κανείς για την Salma Hayek και την Penelope Cruz, «δύο από τις πιο όμορφες γυναίκες όλων των εποχών».

Αυτό έγραψε τουλάχιστον ένας χρήστης κάτω από την φωτογραφία που ανέβασε η πρώτη με αφορμή τα γενέθλια της δεύτερης. Και εμείς θα συμφωνήσουμε!

Στις 28 Απριλίου η Ισπανίδα ηθοποιός έκλεισε τα 47 της χρόνια και η καλή της φίλη μοιράστηκε στα social media δύο throwback φωτογραφίες τους.

Σε αυτές βλέπουμε και τις δύο να φορούν τα μαγιό τους και να σαγηνεύουν τον φακό.

 Ειδικότερα η Salma Hayek φορά ένα μπικίνι και ένα άσπρο παρεό, ενώ η Penelope Cruz ένα λευκό ολόσωμο με δαντέλα.

Μελαχρινές και κούκλες και οι δύο δεν είναι να απορεί κανείς που έχουν κερδίσει τις καρδιές των ανδρών και τον θαυμασμό των γυναικών.

Δείτε επίσης: «Όταν λείπει ο άντρας μου κοιμάμαι αγκαλιά με μία κουκουβάγια» - Αυτά είπε η Σάλμα Χάγιεκ και μας άφησε παγωτό (φωτό & βίντεο)

Παράλληλα με αφορμή τα γενέθλιά της η Penelope Cruz ανέβασε στο δικό της Instagram μια φωτογραφία στη  οποία την βλέπουμε  αγκαλιά με τον Pedro Almodovar.

Η μούσα του Ισπανού σκηνοθέτη έγραψε μεταξύ άλλων στο ποστ της: «Πόσο τυχερή είμαι που πέρασα τα γενέθλιά μου δουλεύοντας πλάι σε αυτό το απίθανο πλάσμα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις θερμές ευχές που μου έχετε στείλει».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ