Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ο Μάιος φέρνει τις ευλογίες ενός ξεχωριστού Δία

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα; 

Ο Μάιος φέρνει τις ευλογίες ενός ξεχωριστού Δία που προχωρά στις 14/5 στο ζώδιο της παραδοσιακής διακυβέρνησης του, τους Ιχθύς, έστω και για μια δοκιμαστική και βραχεία πτήση μέχρι το τέλος Ιουλίου.

Επίσης, φέρνει την πρώτη έκλειψη της χρονιάς στον άξονα Τοξότη-Διδύμων στις 26/5, αλλά και την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο τέλος του. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή! Στις 4/5 τις πλανητικές αλλαγές εγκαινιάζει πρώτος και καλύτερος ο Ερμής που προχωρά στο ζώδιο της διακυβέρνησης του, τους Διδύμους. Η νέα του θέση είναι εξαιρετικά βοηθητική για την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, τα θέματα των σπουδών, του εμπορίου, των δοσοληψιών.

Η επιρροή του γίνεται ακόμη πιο έντονη, καθώς στους Διδύμους προχωρά και η Αφροδίτη στις 9/5. Αυτή η θέση της Αφροδίτης είναι εξόχως εγκεφαλική και πολυδιάστατη. Όσοι την έχουν στο γενέθλιο ωροσκόπιο τους διατηρούν τη νεανικότητα τους σχεδόν σε όλη τους τη ζωή, τους αρέσει η κίνηση, το ταξίδι, η συλλογή πληροφοριών, η γνώση και το φλερτ! Αυτά αγαπά η Αφροδίτη στους Διδύμους και σε αυτά θα στρέψει την προσοχή μας.

Στις 11/5 σχηματίζεται η Νέα Σελήνη του Μαΐου στον Ταύρο, σε ένα πρακτικό και προσγειωμένο ζώδιο, που μας βοηθά να θέσουμε τους στόχους μας για το επόμενο διάστημα. Ποια σχέδια, ποια όνειρα, ποιοι στόχοι θέλετε να πραγματοποιηθούν μέχρι το φθινόπωρο; Τώρα είναι η στιγμή να τα βάλετε μπροστά. Ο «Άγιος Βασίλης» του Ηλιακού μας συστήματος, ο Δίας, στις 14/5 αλλάζει ζώδιο και προχωρά στους Ιχθύς. Συνήθως παραμένει σε κάθε ζώδιο για περίπου έναν χρόνο.

Όμως φέτος θα μείνει για πολύ λιγότερο, από τις 14/5 μέχρι τις 28/7. Ο Δίας πριν ανακαλυφθεί ο Ποσειδώνας κυβερνούσε τον Τοξότη και τους Ιχθύς. Στη μοντέρνα αστρολογία ο Ποσειδώνας θεωρείται συγκυβερνήτης. Στο ζώδιο των Ιχθύων ο Δίας έχει αίγλη και θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικός για τα ζώδια του νερού: Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες.

Τα γενέθλια των Διδύμων ξεκινούν φέτος στις 20/5 το βράδυ κι εδώ αρχίζει το πιο απαιτητικό διάστημα του Μαΐου που θα φιλοξενήσει την πρώτη έκλειψη της χρονιάς, αλλά και την ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Διδύμους που ξεκινά στις 30/5. Σε αυτή την περίοδο μπορεί να έχουμε καθυστερήσεις και προβλήματα στα ταξίδια και τις μετακινήσεις μας, παρεξηγήσεις και μπερδέματα στην επικοινωνία. Φυσικά έχουμε περάσει τόσο και τόσα πια πέρυσι και φέτος, που τίποτε δεν μπορεί να μας τρομάξει και να μην μπορούμε να το διαχειριστούμε.

ΚΡΙΟΣ

Καλό μήνα! Ο Μάιος δεν υπόσχεται ξεκούραση και χαλαρότητα, αλλά δεν νομίζω ότι κι εσείς ενδιαφέρεστε για ένα τέτοιο σενάριο. Ό Άρης, σε κόντρα από τον Καρκίνο σε όλη τη διάρκεια του μήνα, θα σας πιέζει είτε σε θέματα σπιτιού είτε δουλειάς. Δεν αποκλείεται να υπάρχει και μια χωροταξική αλλαγή αυτό τον μήνα για σας. Ο Ερμής και η Αφροδίτη περνούν και οι δυο μέσα στον τομέα της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, των σπουδών, του μάρκετινγκ και της διαφήμισης στο ωροσκόπιο σας και μπορείτε να αξιοποιήσετε την επιρροή τους τον Μάιο, ειδικά μέχρι τις 20/5, για να προωθήσετε τα σχέδια, τις σπουδές, τη δουλειά και τις ικανότητες σας.

Θα είναι ένας πιο ελεύθερος μήνας για να κινηθείτε, να ταξιδέψετε, να μάθετε, να διερευνήσετε τις δυνατότητες σας. Εξαιρετικός μετά τις 9/5 ο Μάιος και για την προσωπική σας ζωή. Νέες γνωριμίες, νέες σχέσεις, φλερτ, είναι μέσα στα σενάρια του Μαΐου, που φυσικά θα αναλυθούν ξεχωριστά στις ερωτικές προβλέψεις για τον μήνα. Η Νέα Σελήνη στις 11/5 στον Ταύρο, σας προσγειώνει στα πρακτικά, επαγγελματικά και κυρίως στα οικονομικά σας θέματα.

Είναι η κατάλληλη Νέα Σελήνη για να βάλετε μακροπρόθεσμους στόχους σε οικονομικό και επενδυτικό επίπεδο. Για τους γεννημένους στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου μπορεί να προκύψει μια νέα ασχολία με θετικές οικονομικές προδιαγραφές. Η είσοδος του Δία στους Ιχθύς λειτουργεί σαν φύλακας άγγελος για το ζώδιο σας και βοηθά να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας με τη βοήθεια κάποιων ατόμων που ίσως δεν γνωρίζετε ακόμη.

Το τελευταίο δεκαήμερο είναι λίγο πιο αγχωτικό, καθώς η Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης στις 26/5 στον Τοξότη, μπορεί να δημιουργήσει αστάθεια, ρευστές συνθήκες, προβλήματα με την επικοινωνία, τα ταξίδια ή τις σπουδές. Αν συνυπολογίσετε και την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο τέλος του μήνα μπορεί να προβληματιστείτε περισσότερο. Δώστε σημασία στα μέσα επικοινωνίας, στο όχημα σας και στα δεδομένα στις ηλεκτρονικές σας συσκευές και κάτι ακόμα… αφήστε τους πρώην στην ησυχία τους!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Καλό μήνα! Ο μήνας των γενεθλίων σας τα διαθέτει όλα: σασπένς, γρήγορους ρυθμούς, εξελίξεις προσωπικά και επαγγελματικά, αλλά και κάποια αγκάθια προς το τέλος του, που πρέπει να διαχειριστείτε με τη δέουσα προσοχή. Η έμφαση πάντως του μήνα θα είναι στο χρήμα!

Τα γενέθλια σας συνεχίζονται μέχρι τις 20/5, αλλά θα έχετε κάποιες αποχωρήσεις από το ζώδιο σας. Η πρώτη αφορά τον Ερμή που προχωρά στους Διδύμους από τις 4/5 κι έπειτα και η δεύτερη την Αφροδίτη που προχωρά επίσης στους Διδύμους μετά τις 9/5. Είστε έτοιμοι να βγάλετε λεφτά; Ερμής και Αφροδίτη θα βρίσκονται μέσα σε αυτό τον τομέα στο ωροσκόπιο σας για το υπόλοιπο του Μαΐου. Είναι η στιγμή να δείτε τι πρέπει να κάνετε για να τονώσετε το εισόδημα σας. Αν αναζητούσατε το ιδανικό διάστημα για να ψάξετε μια νέα δουλειά, για να ζητήσετε αύξηση ή να βρείτε μια παράλληλη με την κύρια σας εργασία, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή και μην μακρηγορείτε. Η Νέα Σελήνη στις 11/5 στο ζώδιο σας ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο και είναι βοηθητική για να θέσετε τους νέους στόχους για τη γενέθλια χρονιά σας. Τι είναι αυτό που θέλετε να επιτύχετε μέχρι τα επόμενα γενέθλια σας;

Είναι μια δική σας επιχείρηση; Ένα πτυχίο; Η εισαγωγή σε μια σχολή; Ένας γάμος; Να χάσετε κιλά; Να μετακομίσετε; Όποιος κι αν είναι ο στόχος σας μπορείτε να τον επιτύχετε. Εξάλλου από τις 14/5 θα έχετε ακόμη μια βοήθεια. Τον Δία από τους Ιχθύς. Περνά σ’ αυτό το ζώδιο στις 14/5 ακριβώς μέσα στον τομέα των στόχων και των ονείρων σας. 

Η εποχή των Διδύμων ξεκινά την ημέρα που τελειώνουν τα δικά σας γενέθλια και το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου θα έχει φρενήρεις ρυθμούς στη δουλειά, αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο. Μια έκλειψη στις 26/5 δημιουργεί ένα μικρό χάος στην καθημερινότητα σας, οι άνθρωποι γύρω σας μπορεί να είναι στα κάγκελα και πιθανώς να υπάρχουν και απρόσμενες καταστάσεις ή αλλαγές. Τόσο με την έκλειψη όσο και με τον ανάδρομο Ερμή που ξεκινά 30/5 θα σας απασχολήσουν πάλι οικονομικά θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλό μήνα! «Βγαίνοντας στο φως» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος των προβλέψεων του Μαΐου για σας αγαπητοί μου Δίδυμοι, καθώς σιγά σιγά οι πλανήτες μετατοπίζονται από τον Ταύρο και τον 12ο «ανήλιαγο» οίκο του ωροσκοπίου σας στο δικό σας ζώδιο. Πρώτος και καλύτερος περνά στο ζώδιο σας στις 4/5 ο κυβερνήτης σας Ερμής για να τρέξει τις εξελίξεις σε όλους τους τομείς. Ακολουθεί η Αφροδίτη στις 9/5 που σας κάνει πιο ελκυστικούς στους άλλους και βρίσκετε πιο εύκολα υποστηρικτές και συμφωνούντες για να σας υποστηρίξουν.

Η Αφροδίτη, όπως θα δείτε και στις ερωτικές μου προβλέψεις για τον μήνα, σας ωθεί να δείτε τις πραγματικές σας ανάγκες στα θέματα των σχέσεων. Αν εσείς δεν ξέρετε τι θέλετε, καταλαβαίνετε ότι δεν θα έλξετε κάτι αξιόλογο. Αν θέλετε απλώς να φλερτάρετε μην υπόσχεστε δεσμεύσεις. Η Νέα Σελήνη στις 11/5 είναι βοηθητική για να προσγειωθείτε λίγο και να αναλάβετε πειθαρχημένη δράση στα θέματα της φυσικής κατάστασης και υγείας.

Από την άλλη, μπορεί για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο να υπάρξει μια περίοδος μεγαλύτερο παρασκηνίου. Στις 14/5 ο Δίας περνά στον τομέα της καριέρας και σας κάνει πιο «ορατούς» στον χώρο που δραστηριοποιείστε. Αν είστε γεννημένοι τον Μάιο, θα έχετε περισσότερες εξελίξεις στο μέτωπο της καριέρας μέχρι το καλοκαίρι. Οι γεννημένοι τον Ιούνιο θα δεχτείτε την ευεργετική επιρροή του Δία το 2022. Βλέπετε ο τυχερός πλανήτης Δίας μπαίνει στους Ιχθύς για πολύ μικρό χρονικό διάστημα μέχρι το τέλος Ιουλίου.

Τα γενέθλια σας ξεκινούν το βράδυ της 20ης Μαΐου και μαζί τους ξεκινά μια απαιτητική περίοδος με πολλά σκαμπανεβάσματα, απρόσμενα νέα, κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις ή μπερδέματα και σύγχυση. Βλέπετε υπάρχει η έκλειψη στις 26/5 στον άξονα Διδύμων-Τοξότη που σας επηρεάζει και δημιουργεί κάπως έντονες συνθήκες σε μια σχέση ή συνεργασία και ξεκινά και η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο σας στις 30/5 (μολονότι θα ξεκινήσει από πιο πριν η επιρροή) που δημιουργεί αναμπουμπούλα.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ