30χρονη έγκυος «έφυγε» από την ζωή εντελώς ξαφνικά από πνευμονική εμβολή μέσα στο σπίτι της - την βρήκε ο άντρας της (φωτό)

Απέραντη θλίψη για τον χαμό της

Θρήνος στην Αιτωλοακαρνανία με τον θάνατο 30χρονης εγκύου που έφυγε ξαφανικά από την ζωή από πνευμονική εμβολή.

Ο θάνατος της 30χρονης Μαρίας Κιοσεντερλή-Μπουμπούλη συγκλόνισε την τοπική κοινωνία της Κατούνας.

 Η άτυχη γυναίκα, έγκυος στον 6ο μήνα, σύμφωνα με το agriniopress.gr υπέστη μαζική πνευμονική εμβολή (απόφραξη της πνευμονικής αρτηρίας) στο σπίτι της, όπου και την εντόπισε νεκρή ο σύζυγός της.

 

«Είναι κάτι που δυστυχώς δεν προλαμβάνεται και η άτυχη γυναίκα δεν ήταν σε θέση να το γνωρίζει. Ακόμη και σε νοσηλευόμενους ασθενείς είναι δύσκολο να παρασχεθεί βοήθεια, εξελίσσεται ραγδαία», δήλωσε η ιατροδικαστής Βασιλική Τζιόλα.

Μεγάλη Παρασκευή Μαράκι μου έφυγες τόσο απρόσμενα από δίπλα μας γεμίζοντας μας τεράστια θλιψη εμάς αλλά και τον Βασίλη...

Δημοσιεύτηκε από Αφροδίτη Μπουμπουλη στις Παρασκευή, 30 Απριλίου 2021

H Αφροδίτη Μπουμπούλη, πολιτεύτρια της ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία, εξέφρασε σε ανάρτηση της την θλίψη της για τον θάνατο της νεαρής εγκύου.

Ειιδκότερα έγραψε μεταξύ άλλων: «Μεγάλη Παρασκευή Μαράκι μου έφυγες τόσο απρόσμενα από δίπλα μας γεμίζοντας μας τεράστια θλιψη εμάς αλλά και τον Βασίλη σου, τον Βασίλη μας .

Μόλις 29 ετών που σε λίγους μήνες θα γινόσουν μανούλα ...τόσο άδικα ...χιλιάδες τα γιατί ... Θα είσαι πάντα στην σκέψη όλων μας. Δεν υπάρχουν λόγια ,δεν έχω ...για σένα , για το ......αγέννητο αγγελούδι σου ....

Καλό παράδεισο να έχεις Μαρία Κιοσεντερλη .Καλό κουράγιο Βασίλη μου . (Bill Bouboulis )

Ευχαριστούμε πολύ τους διασώστες του ΕΚΑΒ που πραγματικά πάλεψαν μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο για να σώσουν το κορίτσι αυτό , στον 6ο μήνα εγκυμοσύνης της.
Λυπάμαι για ακόμη μια φορά Για το οχτάωρο Κέντρο Υγείας Κατούνας . Μετά τις 2 το μεσημέρι απλά περιμένουμε να πεθάνουμε».

Η κηδεία της άτυχης γυναίκας θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Κατούνας στις 12:00 π.μ. της Δευτέρας του Πάσχα

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ