Αυτό και αν είναι μεταμόρφωση: Άλλος άνθρωπος η Billie Eilish στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue - Ξανθό μαλλί, σέξι ρετρό εσώρουχα (φωτό)

Eίναι λάτρης της δεκαετίας του 1940 και των pin-up

Άλλος άνθρωπος είναι η  Billie Eilish στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue με την νεαρή μουσικό να ποζάρει με σέξι ρετρό εσώρουχα.

Η 19χρονη τραγουδίστρια μεταμορφώθηκε για τις ανάγκες του cover του γνωστού περιοδικού σε ένα άκρως θηλυκό πλάσμα.

Μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει να την βλέπουμε με το κλασικό της μαύρο μαλλί με τις πράσινες ανταύγειες και φαρδιά ρούχα.

Ωστόσο τώρα φωτογραφήθηκε με ξανθά μαλλιά αλά Μέριλιν Μονρόε, αισθησιακά εσώρουχα που παρέπεμπαν σε άλλη εποχ και Burberry καμπαρντίνα.

«Όλα έχουν σχέση με αυτό που σε κάνει να νιώθεις καλά», δήλωσε η τραγουδίστρια στο περιοδικό, το οποίο αναφέρει ότι η Eilish είναι λάτρης της δεκαετίας του 1940 και των pin-up της δεκαετίας του 1950, ενώ η ιδέα για το εξώφυλλο ήταν δική της.

 
«Αν θέλετε να κάνετε χειρουργική επέμβαση, πηγαίνετε. Αν θέλετε να φορέσετε ένα φόρεμα που κάποιος πιστεύει ότι σας μεγαλώνει, φορέστε το. Εάν αισθάνεστε ότι φαίνεστε καλά, τότε φαίνεστε καλά», είπε η 19χρονη.

Δείτε επίσης: Η Billie Eilish έκρυβε για καιρό το νέο της look & φόραγε περούκες: Πήρε 6 εβδομάδες για να βάψει τα μαύρα της μαλλιά ξανθά (φωτό)
 
Όσο για τις ξανθιές της μπούκλες είπε: «Νιώθω περισσότερο γυναίκα, κάπως». 

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε φωτογραφίες από το άρθρο στο Instagram, προσθέτοντας: «Λατρεύω αυτές τις φωτογραφίες και μου άρεσε η φωτογράφηση».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ