Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Aς κρατήσουμε την αισιοδοξία μας και ας αντιμετωπίσουμε θετικά και με καλή παρέα τις προκλήσεις της ημέρας

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Από χθες αργά το βράδυ πέρασε η Σελήνη στον Υδροχόο και θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο σε όλη τη διάρκεια της Δευτέρας.

Η Σελήνη στον Υδροχόο βρίσκεται σε ένα κοινωνικό κι επικοινωνιακό ζωδιακό περιβάλλον που αγαπά την επαφή με τους ανθρώπους, αλλά πλέον έχοντας μπροστά τις δυο συμπληγάδες τον Ουρανό και τον Κρόνο που πρέπει να τους αντιμετωπίσει με όψεις, περιορίζεται η δράση της, συννεφιάζει η διάθεση της και λειτουργεί κάπως αλλοπρόσαλλα.

Σήμερα σχηματίζεται και το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο κι έτσι ενώ είναι αργία, για τους περισσότερους φαίνεται ότι μπορεί να υπάρχουν υποχρεώσεις και ευθύνες που δεν μπορούμε να αποφύγουμε μέσα στην ημέρα.

ΚΡΙΟΣ

Καλή εβδομάδα! Σήμερα είναι η μέρα που πρέπει να ακούτε περισσότερο αυτά που θα σας πουν οι άλλοι και να μιλάτε λιγότερο. Καθώς θα υπάρχει ένα πιο ασταθές και νευρικό κλίμα στην ατμόσφαιρα με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό, δεν θα είναι δύσκολο να παρεκτραπείτε αν κάποιος σας προκαλέσει λέγοντας κάτι που δεν θέλετε να ακούσετε ή να σας πατήσει ένα λάθος κουμπί, ακόμη κι αν προέρχεται από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλή εβδομάδα! Η σημερινή είναι ίσως η πιο απαιτητική μέρα της εβδομάδας για σας αγαπητοί μου Ταύροι και η πίεση που θα νιώσετε προέρχεται τόσο από το κομμάτι της δουλειάς όσο και από την οικογενειακή ή προσωπική σας ζωή. Χρειάζεται να διαχειριστείτε με πολύ διακριτικότητα και ευγένεια τις σχέσεις σας, μολονότι το άγχος να προλάβετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας θα είναι τεράστιο. Αυτό όπως καταλαβαίνετε μπορεί να σας κάνει πιο πιεστικούς απέναντι και στους άλλους και κάπως να υπερβείτε τα όρια δημιουργώντας δυσαρέσκειες.

ΔΙΔΥΜΟ

Καλή εβδομάδα! Σας έχω προϊδεάσει για την απαιτητική σημερινή μέρα αγαπητοί μου Δίδυμοι, που είναι από αυτές που νιώθετε δυο ετερόκλητες δυνάμεις να σας ασκούνται. Η Σελήνη στον Υδροχόο μέσα στον τομέα της περιπέτειας, των διαφορετικών παραστάσεων, σας κάνει να θέλετε να σχεδιάσετε τη μέρα σας με διάφορες δραστηριότητες, ενδεχομένως να κάνετε και μια εκδρομή κι από την άλλη νιώθετε ότι κάτι σας κρατάει πίσω και σας σαμποτάρει. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ