Σπαρακτικά τα λόγια του συζύγου της εγκυμονούσας Μαρίας: Έφυγε” ξαφνικά, από πνευμονική εμβολή - "Πώς θα μπορέσω να ζήσω" (φωτό)

Θρήνος στην Αιτωλοακαρνανία...

Συγκλονίζει με σχόλιά του στο Facebook ο σύζυγος της 30χρονης Μαρίας Κιοσεντερλή, από την Κατούνα Αιτωλοακαρνανίας, η οποία έχασε τη ζωή της τη Μεγάλη Παρασκευή και ενώ βρισκόταν στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η τοπική κοινωνία και όχι μόνο, είναι συγκλονισμένη από την τραγωδία και όλοι, προσπαθούν να παρηγορήσουν τον σύζυγό της, Βασίλη Μπουμπούλη.

 

Δημοσιεύτηκε από Bill Bouboulis στις Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου 2019

 

Ο ίδιος δεν μπορεί να πιστέψει το βαρύ χτύπημα της μοίρας, παρά τα λόγια παρηγοριάς που δέχεται. Αυτό που συγκλονίζει, είναι το μήνυμα που έγραψε το απόγευμα χθες, κάτω από την πιο πρόσφατη φωτογραφία της συζύγου του, στο προφίλ που διατηρούσε στο facebook, καθώς δεν μπορεί να δεχτεί την απώλεια:

"Αστέρι μου έρχονται όλοι κ μου λένε ζωή σε μένα. Πώς να ζήσω αστέρι μου χωρίς εσένα. Μιλάω καρδιά μου στο κινητό θέλω κάπου να τα πω. Αστέρι μου πάρε με καρδιά μ πάρε με σε ικετεύω να ξανά είμαστε μαζί".

Συγκλονίζει ο άνδρας της Μαρίας που έφυγε από πνευμονική εμβολή- "Πώς θα μπορέσω να ζήσω"…

"Καλημέρα αγάπη μου. Σ' αρέσει να στο λέω εδώ; Πες μου πού να σε δω να σου λέω καλημέρα. Μαράκι μου, λατρεία μου, μας έκλεισαν όλα τα παράθυρα από το σπιτάκι μας, έλα αγάπη μου να πάμε σπιτάκι μας με τον Βαλάντη μας σε παρακαλώ έλα. Μέχρι και τη βέρα μου μου έβγαλαν γιατί λέει χάθηκες. Δεν το θέλες αστέρι μου, το ξέρω. Γρατσούναγες το δαχτυλάκι σου και εγώ υπέφερα και το ξέρεις. Πώς εγώ τώρα θα μπορέσω να ζήσω έτσι όπως σε είδα καρδιά μου; Πώς αστέρι μου πως πως πως πες μου πως να ζήσω χωρίς το αντράκι μας; Είχες μια αποβολή κλάψαμε αλλα μείναμε όρθιοι γιατί είχε ο ένας τον άλλον, είχες δεύτερη αποβολή το παλέψαμε πάλι μαζί ομως Μαρία ακους μαζί κ τώρα μου τα πήρε όλα όλα ολα".

"Είναι κάτι που δυστυχώς δεν προλαμβάνεται και η άτυχη γυναίκα δεν ήταν σε θέση να το γνωρίζει. Ακόμη και σε νοσηλευόμενους ασθενείς είναι δύσκολο να παρασχεθεί βοήθεια, εξελίσσεται ραγδαία", δήλωσε η ιατροδικαστής Βασιλική Τζιόλα.

Η κηδεία της Μαρίας, θα γίνει σήμερα το μεσημέρι στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Κατούνα

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ