Λιάγκας, Χρανιώτης, Ντάνος, Τσαλίκης: Χρόνια πολλά στους Γιώργηδες της showbiz! - τα ποστ τους για ονομαστική τους εορτή (φωτό & βίντεο)

«Ο Γιώργος και η Γιώργαινα γιορτάζουν για τα καλά σήμερα. Ευχηθείτε κι ευτυχείτε ωρέ!!!!»

Του Αγίου Γεωργίου σήμερα και οι διάσημοι Γιώργηδες της ελληνικής showbiz ευχαρίστησαν μέσα από τα social media όσους τους ευχήθηκαν για την γιορτή τους.

Από τον Γιώργο Χρανιώτη και την σύζυγό του Γεωργία Αβασκαντήρα που έχουν και οι δυό τους την ονομαστική τους εορτή, μέχρι τον Γιώργο Λιάγκα, τον Τσαλίκη και τον Ντάνο, ας δούμε τις αναρτήσεις που έκαναν.

Γιώργος Τσαλίκης

Ο γνωστός τραγουδιστής ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία τον βλέπουμε να κοιτάζει το κινητό του.

«Διαβάζω όλα τα μηνύματα σας, γεμάτα αγάπη, όμορφα λόγια και υπέροχες ευχές. Σας ευχαριστώ τόσο πολύ! Είμαστε δεμένοι κι αυτό με συγκινεί και με κάνει ευτυχισμένο» έγραψε στην ανάρτηση.

Γιώργος Χρανιώτης

«Ο Γιώργος και η Γιώργαινα γιορτάζουν για τα καλά σήμερα. Ευχηθείτε κι ευτυχείτε ωρέ!!!!» έγραψε από πλευράς του στο Instagram ο ηθοποιός που ανέβασε ένα βίντεο με φωτογραφίες της αγαπημένης του.

Γιώργος Λιάγκας

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Giorgos Liagas (@gliagas)

Με μια φωτογραφία του από την θάλασσα ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς του φίλους ο Γιώργος Λιάγκας που έστειλε παράλληλα και τις ευχές του για το Πάσχα.

Γιώργος Αγγελόπουλος

Ο Ντάνος πάλι ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο τον βλέπουμε να ιππεύει ένα άλογο στις Κουκουναριές της Σκιάθου, όπου και βρίσκεται.

«Χριστός Ανέστη !Και του χρόνου !Βοήθεια μας ο Άγιος Γεώργιος ??? #σκιαθος #παραδοση #αγιοςγεωργιος #ιππικοιαγωνες #κουκουναριες #islandlife #danoslife» έγραψε στο ποστ του.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ