Vax Live: Πρίγκιπας Χάρι, Τζένιφερ Λόπεζ, Σελένα Γκόμεζ και Foo Fighters επί σκηνής για να κάνουμε τα εμβόλια του κορωνοϊού (φωτό & βίντεο)

«Το εμβόλιο πρέπει να διανεμηθεί σε όλους παντού...»

Ο πρίγκιπας Χάρι, η Τζένιφερ Λόπεζ, η Σελένα Γκόμεζ, Foof Fighters ένωσαν τις δυνάμεις τους στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής συναυλίας Vax Live: A concert to reunite the world.

Αστέρες της ποπ,celebrities και πολιτικοί συμμετείχαν στην πρωτοβουλία για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού. Ο πρίγκιπας Χάρι, που έκανε την πρώτη του εμφάνιση μετά την κηδεία του παππού του πρίγκιπα Φίλιππου επαίνεσε τις προσπάθειες των εργαζομένων, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της πανδημίας.

«Απόψε είναι ένας εορτασμός για κάθε έναν από εσάς, τους εμβολιασμένους της πρώτης γραμμής, τα εκατομμύρια των ηρώων που μάχονται στην πρώτη γραμμή σε όλο τον κόσμο.

Περάσατε τον προηγούμενο χρόνο παλεύοντας θαρραλέα και ανιδιοτελώς για να μας προστατεύσετε όλους. Θυσιαστήκατε, βάλατε τον εαυτό σας σε κίνδυνο και ενεργήσατε με γενναιότητα, γνωρίζοντας το βαρύ τίμημα. Σας χρωστάμε απίστευτη ευγνωμοσύνη. Σας ευχαριστούμε» είπε και πρόσθεσε ακόμα:

«Το εμβόλιο πρέπει να διανεμηθεί σε όλους παντού... Δεν μπορούμε να ανακάμψουμε αληθινά έως ότου υπάρξει δίκαιη κατανομή σε κάθε γωνιά του κόσμου».

«Απόψε, στεκόμαστε αλληλέγγυοι με τα εκατομμύρια των οικογενειών σε ολόκληρη την Ινδία, που μάχονται ένα καταστροφικό δεύτερο κύμα. Ο ιός δεν «κοιτά» σύνορα και η πρόσβαση στο εμβόλιο δεν μπορεί να προσδιοριστεί με γεωγραφικούς όρους» τόνισε επίσης εκφράζοντας τηνστήριξή του στην Ινδία, που βρίσκεται αντιμέτωπη με μια καταστροφική «έκρηξη» της επιδημίας.

Η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ δεν κατάφερε τελικά να βρεθεί στι πλευρό του καθώς είναι έγκυος στο δεύτερό τους παιδί.

Βιντεομηνύματα του πάπα Φραγκίσκου και του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν προβλήθηκαν επίσης κατά τη διάρκεια του Vax Live, την ώρα που διάσημοι πρωταγωνιστές του Χόλιγουντ, όπως ο Μπεν Άφλεκ και ο Σον Πεν έδωσαν αυτοπροσώπως το "παρών". Την παρουσίαση είχε αναλάβει η Σελένα Γκόμεζ που  ζήτησε οι «δόσεις εμβολίων και τα χρήματα» να πάνε στις φτωχότερες χώρες του κόσμου.

Το δικό τους μήνυμα σε βίντεο απηύθυναν ο πάπας Φραγκίσκος, ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν και ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τρουντό.

Όσο για τους καλλιτέχνες ππου ταργούδησαν στο παγκόσμιο live σε αυτούς συγκαταλέγεται η Τζένιφερ Λόπεζ και οι Foo Fighters. Έκπληξη η εμφάνιση του Μπράιαν Τζόνσον των AC / DC που τραγούδησε μαζί με το συγκρότημα (foo  fighters).

Η συναυλία θα προβληθεί στις 8 Μαΐου στο Youtube και σε διάφορα τηλεοπτικά δίκτυα παγκοσμίως, όπως το ABC και το CBS στις ΗΠΑ, αφού προ-μαγνητοσκοπήθηκε μπροστά σε χιλιάδες θεατές, που είχαν πλήρως εμβολιαστεί, σε ένα τεράστιο στάδιο της Καλιφόρνιας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ