Με τον βασιλιά Φελίπε και τις πριγκίπισσες τους γιόρτασε η Λετίσια την ημέρα της μητέρας: Κομψές η βασίλισσα & η διάδοχος με δερμάτινο τζάκετ (φωτό)

Πήγαν στο στο Teatro Real στην Μαδρίτη

Την ημέρα της μητέρας τιμούν στην Ισπανία την Κυριακή 2 Μαΐου με την βασίλισσα Λετίσια να γιορτάζει μαζί με τον άντρα της βασιλιά Φελίπε και τις κόρες τους.

Ειδικότερα το βασιλικό ζεύγος μαζί με τις δύο πριγκίπισσες πήγε στο Teatro Real στην Μαδρίτη και παρακολούθησε την όπερα του Benjamin Britten, Peter Grimes.

Ασορτί η Λετίσια με την πριγκίπισσα Λεονόρ, φόρεσαν και οι δύο δερμάτινο τζάκετ που τους ταίριαζε πολύ.

 Ειδικότερα η βασίλισσα της Ισπανίας ήταν ντυμένη κομψά με ένα μαύρο παντελόνι που έφτανε μέχρι τον αστράγαλο και ροζ μπλούζα.

Σικάτες ήταν όμως και οι δύο κόρες της. Η 15χρονη διάδοχος του θρόνου είχε συνδυάσει το δερμάτινο με ένα ριγέ φόρεμα σε κόκκινους τόνους, που σύμφωνα με το Hola, λέγεται ότι είναι από την εταιρία BOSS.

Η αδερφή της πάλι, η 14χρονη πριγκίπισσα Σοφία είχε φορέσει ένα μαύρο παντελόνι και χαμηλό παπούτσι που έμοιαζε με της μαμά της.

Είχε ολοκληρώσει το Look της με ένα λευκό μπλουζάκι και ένα καρό παλτό. Ο βασιλιάς της Ισπανίας πάλι είχε ντυθεί επίσης απλά με σακάκι, πουκάμισο και παντελόνι στους τόνους του μπλε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ