Η πιο γλυκιά στιγμή στο Vax Live: Η Jennifer Lopez ανέβασε την μαμά της στην σκηνή και τραγούδησαν μαζί, όπως όταν ήταν μικρή (φωτό & βίντεο)

«Ούτε Χριστούγεννα δεν κατάφερα να περάσω με την μητέρα μου»

Η πιο γλυκιά στιγμή στο Vax Live: The Concert to Reunite the World ήταν σίγουρα όταν η Jennifer Lopez ανέβασε στην σκηνή την αγαπημένη της μητέρα.

Η Guadalupe Rodríguez τραγούδησε μαζί με την κόρη της το “Sweet Caroline" ένα τραγούδι που συνήθιζε να της λέει όταν ήταν μικρή αλλάζοντας μάλιστα τους στοίχους σε “Sweet Jennifer”.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Film Start (@filmstart.2021)

H Jlo ήταν μια από τους καλλιτέχνες που εμφανίστηκαν στο παγκόσμιο live για τον εμβολιασμό κατά του covid με την ίδια να λέει «ούτε Χριστούγεννα δεν κατάφερα να περάσω με την μητέρα μου φέτος, πρώτη φορά στην ζωή μου είμαστε μακριά για τόσο καιρό. Όμως τώρα είναι εδώ και είναι εμβολιασμένη».

«Και όταν σκεφτόμουν πιο τραγούδι να πω που ήρθε στο μυαλό εκείνο που μου έλεγε όταν ήμουν μωρό. Αν λοιπόν μου κάνεις την χάρη θα ήθελα να τραγουδήσει αυτό σήμερα» πρόσθεσε και προσκάλεσε την μητέρα της στην σκηνή.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

«Τραγούδησε το σε αυτός όπως το τραγουδούσες σε έμενα» είπε η star στην μαμά της που ερμήνευσε το κομμάτι μαζί της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ