Έφαγε τον μπακλαβά, χόρεψε και το συρτάκι… περίπου! Το ελληνικό Πάσχα της Heidi Klum - Μαζί με τον σύζυγό της Tom Kaulitz (φωτό & βίντεο)

Το διασκέδασαν πολύ!

Ένα ελληνικό Πάσχα πέρασε η Heidi Klum που ανέβασε στο Instagram και ένα σχετικό βίντεο στο οποίο την βλέπουμε να χορεύει μαζί με τον άντρα της!

Κι όμως το topmodel από την Γερμανία και πρώην αγγελάκι της Victoria Secret βρέθηκε σε ελληνικό γλέντι, όπως μαρτυρά και το ποστ της.

Στο βίντεο που δημοσίευσε την βλέπουμε μαζί με τον Tom Kaulitz. Όπως θα δείτε ο χώρος είναι στολισμένος με ελληνικά σημαιάκια ενώ ακούμε την μπάντα να παίζει συρτάκι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Και μπορεί το διάσημο μοντέλο και ο τραγουδιστής των Tokio Hotel να μην το είχαν και πολύ με τους παραδοσιακούς χορούς της χώρας μας , ωστόσο έβαλαν τα δυνατά τους και φαίνεται να το διασκέδασαν πολύ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Μάλιστα μέσα από stories που έκαναν στο Instagram είδαμε ότι δοκίμασαν και μπακλαβά.

Δείτε επίσης: Heidi Klum: 3 γάμοι, 4παιδιά & η εβδομάδα της 47χρονης ξεκίνησε με αισθησιακό χορό στην κρεβατοκάμαρα (βίντεο)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Δεν ξέρουμε βέβαια που ήταν το γλέντι, ωστόσο η Heidi Klum έχει επισκεφτεί στο παρελθόν την χώρα μας για διακοπές ενώ γιος του Σπύρου Πώρου Άρης είναι ζευγάρι με την κόρη της Heidi την Leni!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ