Κρατερός Κατσούλης: Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την ''Φωλιά των Κου Κου'' - Τα κλάματα της Κατερίνας & η αιτία (βίντεο)

Τι τον οδήγησε σε αυτή την απόφαση; 

Μια έκπληξη επεφύλασσε η επιστροφή των «Κου Κου» μετά το Πάσχα, αφού λίγο πριν το κλείσιμο της σημερινής εκπομπής, ο Κρατερός Κατσούλης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την εκπομπή μετά από 7 χρόνια. 

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στο να πάρει την συγκεκριμένη απόφαση. Η αποχώρησή του θα είναι άμεση και όπως αποκάλυψε ο ίδιος, οφείλεται σε επαγγελματικές υποχρεώσεις και στην έναρξη των γυρισμάτων της ταινίας, «Σμύρνη μου αγαπημένη».

Μετά από ένα αφιερωματικό βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του στη «Φωλιά των Κου Κου» ο Κρατερός Κατσούλης πήρε τον λόγο και είπε, συγκινημένος: ''Θα το πω απλά, σήμερα για μένα είναι η τελευταία μέρα “Στη φωλιά των Κου Κου”. Φεύγω από την εκπομπή, φεύγω από το πρωινό, από την καθημερινή παρουσίαση του πρωινού.

Κλείνει ένας κύκλος που έχει ξεκινήσει πριν από πάρα πολλά χρόνια. Είναι περίπου 7 χρόνια. Κλείνει με τον ωραιότερο τρόπο που θα μπορούσε να γίνει, με πολύ χαρά, συγκίνηση και αγάπη, γιατί ήταν μια δική μου, πολύ μεγάλη επιθυμία που σεβάστηκε το κανάλι, για ακόμα μια φορά. 

 

 

Ήταν επιθυμία και του καναλιού και δική μου να ειπωθεί από εμένα ο λόγος που θα γίνει αυτό και να μην γίνουν παρερμηνείες. Το κάνω τώρα διότι υπάρχει μια ταινία, το “Σμύρνη μου αγαπημένη”, υπάρχει ένας πρωταγωνιστικός ρόλος εκεί και κάποια γυρίσματα που θα ήταν σχεδόν αδύνατον να πραγματοποιήσω αν το Star δεν μου επέτρεπε να αποχωρήσω», ανέφερε μεταξύ άλλων .

Ιδιαίτερα συγκινημένη και φορτισμένη ήταν και η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία είπε: «Δεν αποφασίστηκε χτες το βράδυ» τόνισε η ίδια και πρόσθεσε πως: «δεν μπορείς να συγκρατηθείς όσο προετοιμασμένος και να είσαι» ανέφερε αρχικά.«Έχουν γίνει τόσα πολλά σε αυτά τα επτά χρόνια. Υπάρχει από μέρους μου μια αμηχανία ένας φόβος για το άγνωστο» ομολόγησε η κα Καραβάτου.

«Γνωρίζοντας πως όλο αυτό το πράγμα γίνεται για καλό και μόνο για καλό, πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με χαρά για τον Κρατερό. Δημιουργήσαμε τόσα πολλά πράγματα αυτά τα χρόνια. Ελπίζω να πάνε όλα όσο καλύτερα γίνεται. Με χαρά και αισιοδοξία να κλείσει όλο αυτό» ανέφερε βουρκωμένη η παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ