Η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας παντρεύεται! Ο αρραβωνιαστικός τηλεπαρουσιαστής και η τριών ετών κόρη τους (φωτό & βίντεο)

Μπορεί να μην γιορταστεί με τον παραδοσιακό τρόπο

Τον εκλεκτό της καρδιάς της ετοιμάζεται να παντρευτεί η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, Τζασίντα Άρντερν.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης η Άρντερν σχεδιάζει ο γάμος της να γίνει το καλοκαίρι αλλά δεν έχει αποκάλυψε την ημερομηνία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stuff (@nzstuff)


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Haz (@hazstrology)

Η Άρντερν είπε στο ραδιοφωνικό δίκτυο Coast ότι η ίδια και ο σύντροφός της, παρουσιαστής της τηλεόρασης Κλαρκ Γκέιφορντ, «τελικά έκλεισαν ημερομηνία» γάμου, σύμφωνα με την εφημερίδα New Zealand Herald.


«Αυτό δεν σημαίνει ότι το έχουμε πει σε κανέναν ακόμη, οπότε αισθάνομαι ότι πρέπει πιθανώς να στείλουμε κάποιες προσκλήσεις», ανέφερε η πρωθυπουργός.

Η 40χρονη πρωθυπουργός αρραβωνιάστηκε με τον Γκέιφορντ, 44 ετών, κατά τη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα το 2019 και έχουν μια κόρη σχεδόν 3 ετών, την Neve Te Aroha Ardern Gayford.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NDTV (@ndtv)

 


Ο γάμος που προγραμματίζεται για το καλοκαίρι, τους μήνες από τον Δεκέμβριο έως τον Φεβρουάριο στο νότιο ημισφαίριο, μπορεί να μην γιορταστεί με τον παραδοσιακό τρόπο, καθώς η πρωθυπουργός παραδέχτηκε ότι «αισθάνεται κάπως μεγάλη σε ηλικία για να κάνει ένα γαμήλιο πάρτι», ανέφερει το ΑΠΕ επικαλούμενο δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου.

Δεν υπάρχει «τίποτα παραπάνω να προσθέσουμε από αυτά που μεταδόθηκαν σήμερα το πρωί», δήλωσε στο Reuters ένας εκπρόσωπος του γραφείου της πρωθυπουργού.

Η Άρντερν έγινε η νεότερη πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας όταν ανέλαβε τα καθήκοντά της το 2017 και είναι μια από τους λίγες εκλεγμένες ηγέτιδες που κατείχε πρωθυπουργικό αξίωμα ενώ ήταν έγκυος.

Τον περασμένο Οκτώβριο, κατέγραψε την μεγαλύτερη εκλογική νίκη για το κεντροαριστερό Εργατικό Κόμμα της μετά από μισό αιώνα, κυρίως λόγω της αποφασιστικής αντίδρασης της κυβέρνησής της να περιορίσει το ξέσπασμα της πανδημίας της Covid-19.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ