Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης καταρρέει - Η Ελένη χάνει τα πάντα & ο Κωνσταντής φεύγει από το σπίτι (βίντεο)

Δολοπλοκίες, φόνοι & ένοχα μυστικά έρχονται στο φως... 

Μετά από μιάμιση εβδομάδα είχε νέο επεισόδιο Άγριες Μέλισσες χθες κάτι που οι τηλεθεατές περίμεναν πως και πως. 

Και φυσικά εχθές η αναμονή μας ανταμείφθηκε με τον καλύτερο τρόπο με το καινούργιο επεισόδιο.

Τι θα δούμε όμως στα επόμενα επεισόδια; 

Τετάρτη 5 Μαΐου - Επεισόδιο 134

Πέντε μέρες μετά, η ζωή στο χωριό συνεχίζει τους φυσιολογικούς της ρυθμούς. Όχι ,όμως, για όλους. Στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη επικρατεί αγωνία για την επικείμενη δίκη με τον Νικηφόρο, ενώ η Ελένη επισκέπτεται κρυφά απ’ τον Λάμπρο μια γυναικολόγο.

 

Ο Σέργιος συνεχίζει να μην περνάει καλά στο καινούριο του περιβάλλον και η μόνη του χαρά είναι το σχολείο και η μέρα που θα επισκεφθεί την Ασημίνα, η οποία του ετοιμάζει μια έκπληξη με τη Δρόσω, που θα τον χαροποιήσει. Οι δουλειές της Ουρανίας συνεχίζουν τον εντυπωσιακό ρυθμό τους, όμως ο Σαραντόπουλος δεν έχει δείξει ακόμα όλες τις προθέσεις του.

Ο Νικηφόρος ενημερώνεται για μια εξέλιξη που θέτει σε κίνδυνο την επιτυχία του στη δίκη. Η μέρα των εγκαινίων του εργοστασίου φτάνει κι ο Μιλτιάδης αποφασίζει να χαλάσει τη σημαντικότερη στιγμή του Δούκα με τον πιο θεαματικό τρόπο.

Πέμπτη 6 Μαΐου - Επεισόδιο 135

Ο Μιλτιάδης βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του και ο Δούκας, μαινόμενος, αποφασίζει να ανταποδώσει με τη βοήθεια του Μελέτη. Ο Κωνσταντής αρνείται να συμμετέχει σε αυτό που σχεδιάζουν και έρχεται σε σύγκρουση για πρώτη φορά με τον Μελέτη. Η Ασημίνα με τη Δρόσω έρχονται αντιμέτωπες με τον Νικηφόρο στο δικαστήριο για την επιμέλεια του Σέργιου.

Ο Νικηφόρος είναι σίγουρος για τη νίκη του, αντίθετα με την Ασημίνα που φοβάται πως το παρελθόν της Δρόσως θα λειτουργήσει εναντίον τους. Ποια θα είναι η απόφαση του δικαστηρίου;

Τα μέλη του Συνεταιρισμού και ο Λάμπρος φοβούνται για τα αντίποινα του Δούκα και ανησυχούν για τον Μιλτιάδη. Τι σχεδιάζει ο Μελέτης για να τον βγάλει απ’ τη μέση; Η Σοφούλα ανοίγει την καρδιά της στη μοναχή για όσα της συνέβησαν. Τι θα αποφασίσει; Θα επιστρέψει στους γονείς της;

Η Ελένη παίρνει μια απόφαση στις Άγριες Μέλισσες, μετά την οποία δεν υπάρχει γυρισμός

Σύμφωνα με όσα γράφει για τις Άγριες Μέλισσες το περιοδικό MYtv, ο Μιλτιάδης πείθει τους αγρότες να εξαπατήσουν τον Δούκα και να πουλήσουν αλλού τα καπνά τους. Η κίνηση αυτή εξοργίζει τον ισχυρό άνδρα και ετοιμάζει μια δυσάρεστη έκπληξη για τον συνεταιρισμό.

Ο Δούκας τα παίρνει όλα από τους αγρότες και αυτή η κίνηση καταρρακώνει την Ελένη, η οποία βλέπει πως δεν υπάρχει διαφυγή. Ο Κωνσταντής ανακαλύπτει τι κάνει ο πατέρας του και συγκρούεται τόσο με εκείνον όσο και με τον Μελέτη. Δεν θέλει να συνεχίσει σε αυτή τη «βεντέτα» στις Άγριες Μέλισσες και για πρώτη φορά αποδεικνύει στον Δούκα πως δεν θα γίνει σαν αυτόν.

 

 

Ο Κωνσταντής μαζεύει τα πράγματά του και εγκαταλείπει τους Σεβαστούς. Ο Δούκας χάνει άλλον ένα γιο, ενώ και η Πηνελόπη τον αμφισβητεί συνέχεια. Η οικογένειά του διαλύεται ενώ εκείνος έχει πολλά μέτωπα ανοιχτά στις Άγριες Μέλισσες. Κι ενώ προσπαθεί να παραπλανήσει τις αρχές με τον θάνατο του Θέμελη, η εμφάνιση της Δόμνας αναστατώνει τόσο τον ίδιο όσο και τον Μελέτη.

Την ίδια στιγμή, η Ελένη προσπαθεί να διαχειριστεί την ήττα της, καθώς αντιλαμβάνεται πως η ζωή τους θα αλλάξει εντελώς και πρέπει να ξεκινήσουν από το μηδέν. Άμεσα πρέπει να βρει λύσεις για τον βιοπορισμό τους. Μια νέα, άγνωστη πραγματικότητα ξετυλίγεται μπροστά της στις Άγριες Μέλισσες, αλλά ο Λάμπρος και σύσσωμο το Διαφάνι θα σταθεί στο πλευρό της. Όμως η Ελένη δεν έχει μάθει να εγκαταλείπει τη μάχη και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του συνεταιρισμού, βρίσκει τη δύναμη να πάρει μία απόφαση μετά την οποία δεν υπάρχει γυρισμός…

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ