Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η μέρα κρύβει έντονες συγκινήσεις και δυνατά συναισθήματα - Ένταση σε σχέση με τις οικονομικές μας συναλλαγές

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για σήμερα; 

Η μέρα κρύβει έντονες συγκινήσεις και δυνατά συναισθήματα, καθώς η κύρια όψη της είναι το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα που αφορά κυρίως τις ερωτικές, αλλά και τις οικονομικές μας επιθυμίες. Μολονότι η όψη είναι ήπια, οι πλανήτες Αφροδίτη και Πλούτωνας όταν συνδέονται με οποιοδήποτε τρόπο, παραπέμπουν σε ένταση σε σχέση με τις οικονομικές μας συναλλαγές, αλλά και στην προσωπική μας ζωή.

Είναι μέρες που μπορεί πιο εύκολα να βγουν ζήλιες, να γίνουν παιχνίδια ελέγχου και εξουσίας, μολονότι θα μπορούσαμε να επωφεληθούμε κι από κάποιες ρυθμίσεις ή να έρθει μια καλή είδηση σε σχέση με τα οικονομικά. 

ΚΡΙΟΣ

Η κασέτα μέσα στο κεφάλι σας που επαναλαμβάνει το δίπτυχο επαγγελματικά – οικονομικά παίζει ακατάπαυστα τον τελευταίο καιρό, αλλά σήμερα προσπαθήστε να δείτε και άλλες διαστάσεις της δουλειάς σας που την κάνουν σημαντική για σας, πέρα από τον βιοπορισμό, να δείτε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας, αλλά από την πιο ανθρώπινη διάσταση. Καλά θα κάνετε να αποφύγετε εντάσεις στον χώρο εργασίας και ίσως πρέπει να τους εκπλήξετε όλους παίρνοντας έναν ρόλο διαφορετικό από αυτόν του αρχηγού που συνήθως αναλαμβάνετε. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη της Αφροδίτης και του Πλούτωνα σαφώς σας αφορά κυρίως αν έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, αφού η Αφροδίτη βρίσκεται ακριβώς στις μοίρες σας. Εκτός από το ενδιαφέρον που έχει σε ερωτικό επίπεδο η όψη προσδίδοντας μεγαλύτερη ένταση στο συναίσθημα σας ή δημιουργώντας προοπτικές μιας νέας γνωριμίας, έχει ενδιαφέρον και σε άλλους τομείς. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν υπάρχει ένα πρόβλημα στη σημερινή μέρα αγαπητοί μου Δίδυμοι είναι ότι η προσοχή σας θα είναι κάπως διασπασμένη σε πολλά και διαφορετικά πράγματα κι έτσι δεν θα ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να κυνηγήσετε. Γι’ αυτό από νωρίς φτιάξτε ένα πιο ακριβές πλάνο στο μυαλό σας, που θα βοηθήσει να συγκεντρώσετε την ενέργεια και την προσοχή σας πιο κατευθυνόμενα στους στόχους σας.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ