Το νέο ξανθό μαλλί της Selena Gomez έγινε μόδα - 9 εκατομμύρια likes & οι κομμωτές της αποκαλύπτουν πώς το πέτυχαν (φώτο)

Οι υπεύθυνοι για το χρώμα που έγινε τάση εξηγούν βήμα- βήμα πώς το πέτυχαν

Το ολοκαίνουργιο ξανθό χρώμα της Selena Gomez δημιούργησε τάση στο Instagram.

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία  με το νέο της χρώμα στο Instagram, και συγκέντρωσε  περισσότερα από 9 εκατομμύρια likes σε μόλις 24 ώρες.

Οι κομμωτές "αποκρυπτογραφούν" το ξανθό που έγινε μόδα 

Το ξανθό χρώμα της Selena Gomez, αποκρυπτογραφήθηκε από τους κομμωτές που το δημιούργησαν.

Πίσω από τη ριζική αλλαγή στην εμφάνιση της τραγουδίστριας  βρίσκονται οι Hair Colourists Nikki Lee και Riawna Capri.

Στον λογαριασμό τους στο Instagram, αποκαλύπτουν ότι έχουν χρησιμοποιήσει τα προϊόντα Joico και περιγράφουν τη διαδικασία βήμα προς βήμα, με τα ακριβή χρώματα και μίγματα, που χρησιμοποίησαν για να επιτύχουν αυτή την απόχρωση.

Αφού προστάτευσαν τα μαλλιά της με ορό, οι κομμωτές  χρησιμοποίησαν το BlondeLife Highlighting Powder και το Joico Volume Developer. 

Η Nikki και η Riawna έχουν επίσης στοιχηματίσει για πολλά προϊόντα της σειράς LumiShine και BlondeLife, αναφέρει η γαλλική Vogue 

Εξηγούν ότι τελείωσαν το χρώμα με το προϊόν In Common. "Ολοκληρώσαμε τη διαδικασία με μια ολοκληρωμένη επεξεργασία με το Crystal Cashmere από την In Common για να διορθώσουμε τα πάντα και να ξαναζωντανέψουμε το χτένισμα".

Η Nikki και η Riawna αποκαλύπτουν επίσης ότι χρησιμοποίησαν πάνω από 200 φύλλα και ότι το χρώμα της Selena Gomez χρειάστηκε περίπου 8 ώρες εργασίας!

«Όλη η διαδικασία απαιτούσε 200 φύλλα αλουμινίου, πολλά μπολ ντεκαπάζ και 8 ώρες μαγείας για τα μαλλιά!

Το άξιζε εντελώς! Τα μαλλιά της φαίνονται και είναι καταπληκτικά! " εξηγούν στο Instagram.

Αλλά μετά από όλα αυτά τα βήματα και τις ώρες που αφιερώθηκαν στα μαλλιά της διάσημης τραγουδίστριας, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Η Σελένα πήγε από την υπογραφή της καφέ σε μια πολική ξανθιά στα στρωμένα μαλλιά ώμου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ