Shelly Wang: Είναι η 36χρονη μεταφράστρια η "πέτρα του σκανδάλου" που οδήγησε τον Bill Gates στο διαζύγιο; - Ποια είναι & τι ισχυρίζεται για το "ειδύλλιο" (φώτο)

Αρνείται κατηγορηματικά τις φήμες

Λίγα πράγματα  είναι γνωστά για τους λόγους που οδήγησαν τον  Μπιλ Γκέιτς και τη σύζυγό του,  Μελίντα Γκριντ -Γκέιτς να χωρίσουν μετά από 27 χρόνια γάμου.

Σύμφωνα με διάφορες φήμες, μία Κινέζα διερμηνέας που εργάζεται για το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates ευθύνεται για την καταστροφή του γάμου του ιδρυτή της Microsoft και της συζύγου του.

Η 36χρονη Zhe "Shelly" Wang, αρνείται κατηγορηματικά  τις έντονες φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Εξέφρασε την απογοήτευσή της στον κινεζικό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Weibo την Τετάρτη, χαρακτηρίζοντας «αβάσιμες τις φήμες» ότι είχε σχέση με τον Bill Gates, ο οποίος έχει καθαρή περιουσία 130,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

"Αρχικά πίστευα ότι η φήμη που προέρχεται  από αβάσιμες πηγές, θα "αυτοκαταστραφεί" αλλά δεν περίμενα ότι θα λάβει τέτοιες διαστάσεις τρέλας", δημοσίευσε η Zhe στα Mandarin.

"Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας τις τελευταίες 24 ώρες, το οποίο εκφράστηκε μέσω προσωπικών μηνυμάτων και φίλων που με βοήθησαν να διαλύσω τις φήμες.", συνεχίζει.

Δεν είναι σαφές τι οδήγησε τη μεταφράστρια να γίνει  ο στόχος αυτών των φήμων, εκτός από τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο για την εμπλοκή της στο Ίδρυμα Gates.

 

 

Ωστόσο η φήμη εξαπλώθηκε αμέσως σαν πυρκαγιά στα κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει το Enstars.

Μία φίλη  που ήταν κοντά στη Zhe σοκαρίστηκε με την έκταση που πήραν αυτές οι φήμες και την υπερασπίστηκε σε μια ανάρτηση της

Η LI Donglei έγραψε: «Είναι μια πρώην συνάδελφός μου, ένα πολύ καθαρό κορίτσι και ένα άτομο που θαυμάζω. Δεν πιστεύω ότι θα μπορούσε ποτέ να  εμπλακεί σε γάμους άλλων ανθρώπων».

" Το ένστικτό μου μού λέει  ότι η Wang Zhe δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο."

 

 

Ποια είναι η Zhe "Shelly" Wang - Η γυναίκα που κατηγορείται για τη διάλυση του γάμου του Bill και της Melinda Gates

H Zhe "Shelly" Wang, ζει στο Σιάτλ και είναι ανύπαντρη.  Μεγάλωσε στο Γκουάνγκτζου της Κίνας και αργότερα μετανάστευσε στις ΗΠΑ.

Παρακολούθησε το Birmingham Young University  και έλαβε το πτυχίο της στο Business / Managerial Economics το 2007.

Από το 2006 έως το 2008 η Zhe ήταν η ιδιοκτήτρια του εστιατορίου Four Seasons Hot Pot and Dumplings στο Provo της Γιούτα, σύμφωνα με όσα ανέφερε το προφίλ της στο Linkedin, που δεν υπάρχει πια.

 

 

Αργότερα έγινε πτυχιούχος επαγγελματίας μεταφράστρια καθώς μιλά τα Μανδαρινικά κινέζικα, την Καντονεζική κινεζική γλώσσα και τα αγγλικά.

Η Zhe σπούδασε Διερμηνεία Συνεδρίων στο Ινστιτούτο Διεθνών Σπουδών του Monterey και αργότερα εργάστηκε γι 'αυτούς τον Σεπτέμβριο του 2012.

 

 

Αργότερα, η Zhe εργάστηκε  ως μεταφράστρια στο Harvard Business School, στο Yale School of Management και φυσικά στο Ίδρυμα Bill και Melinda Gates, αλλά η δουλειά της για το Ίδρυμα Gates είναι ανεξάρτητη.

Εκτός από την καριέρα της ως διερμηνέα, η Wang εργάστηκε επίσης ως αεροσυνοδός για τη Delta Airlines, σύμφωνα με τις δημοσιεύσεις της στα social media.

Πριν από την παγκόσμια πανδημία, εργάστηκε περισσότερο σε πτήσεις μεταξύ των ΗΠΑ και της Σαγκάης.

Weibo

Σύμφωνα με τη φίλη της Λι, η Wang πήγε ακόμα παραπέρα τις γνώσεις της, λαμβάνοντας εκπαίδευση που θα της έδινε άδεια πιλότου και κατάφερε να την πάρει.

 

 "Υποθέτω ότι κάποιοι άνθρωποι δημιούργησαν αυτά τα κουτσομπολιά για το λεγόμενο ειδύλλιο του Bill Gates με την Κινέζα καλλονή μόνο και μόνο επειδή αυτή εργάζεται στο Ίδρυμα Gates και είναι ανύπαντρη" λέει η φίλη της Zhe, Le.

"Δεν ενδιαφέρονται για τη συκοφάντηση ενός αθώου νεαρού κοριτσιού και της οικογένειας της με αυτές τις φήμες ", συνεχίζει.

Η Daily Mail προσπάθησε να έρθει σε επαφή μαζί της για κάποιο περαιτέρω σχόλιο, αλλά δεν τα κατάφερε.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ