Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η ημέρα έχει ευχάριστη όψη με λίγη δόση «τεμπελιάς» - Το βράδυ της Παρασκευής προσφέρεται για τις επαφές μας, για συζητήσεις, για εξόδους.

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύς μέχρι το μεσημέρι και η τελευταία της όψη είναι το εξάγωνο με την Αφροδίτη, που είναι μια πιο χαλαρή και ευχάριστη όψη με λίγη δόση «τεμπελιάς» βέβαια, πριν μπει σε φάση κενής πορείας στις 10:36. Στις 14:52 η Σελήνη περνά στον Κριό, αποκτά πιο εξωστρεφή διάθεση, μας προετοιμάζει για δράση και πρωτοβουλίες και η κύρια όψη που σχηματίζει στο υπόλοιπο της ημέρας είναι ένα εξάγωνο με τον Ερμή στους Διδύμους ευνοώντας την επικοινωνία, ενώ φέρνει τις σκέψεις και τις επιθυμίες μας σε πρώτο πλάνο. 

ΚΡΙΟΣ

Μέχρι το μεσημέρι προτεραιότητα έχουν οι υποχρεώσεις και οι πρακτικές ανάγκες σας που και ίσως δεν σας αφήνουν πολλά περιθώρια να έχετε κέφια. Πιθανώς να βρίσκετε πιο ευχάριστη την προοπτική να χουζουρέψετε λίγο περισσότερο στο κρεβάτι σας. Στην πορεία όμως τα πράγματα διαφοροποιούνται, καθώς η Σελήνη περνά στο ζώδιο σας, ζωντανεύει το χαμόγελο και την όρεξη σας για δράση και με το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή στους Διδύμους, έχετε κέφι να επικοινωνήσετε με τους φίλους σας ή ακόμη και να φλερτάρετε αν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον στη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το πρωινό είναι πιο ευχάριστο, καθώς η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας. Από το μεσημέρι κι έπειτα αλλάζει λίγο το κλίμα, καθώς η Σελήνη προχωρά στον Κριό κι έτσι μπορεί να κλείνεστε λίγο, να παίρνετε πολύ προσωπικά αυτά που σας λένε οι άλλοι είτε στο περιβάλλον της εργασίας σας είτε ακόμη και στον χώρο του σπιτιού. Πριν αντιδράσετε όμως με τρόπο που δεν συνηθίζετε, προσπαθήστε να αναλύσετε τα δικά σας συναισθήματα και γιατί μπορεί να είστε τόσο εύθικτοι σήμερα. 

ΔΙΔΥΜΟ

Μέχρι το μεσημέρι είναι πολύ πιο απαιτητική η μέρα και πιθανώς να συναντήσετε εμπόδια ή αυστηρή κριτική από κάποιους ή μπορεί οι άνθρωποι με τους οποίους δουλεύετε μαζί να μην συνεργάζονται όπως θα θέλατε προκειμένου να έχετε την αποτελεσματικότητα που επιθυμείτε επαγγελματικά. Από την άλλη μπορεί σήμερα να σας βαραίνουν κάποια οικογενειακά ζητήματα ή θέματα που αφορούν στο σπίτι. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ