4 εύκολοι τρόποι για κομψά χτενίσματα με ένα French pin - η φουρκέτα της μαμά ξανά στην μόδα για στυλ (βίντεο)

Πρόκειται για ένα κοκαλάκι πολύ chic, το οποίο μοιάζει με μίνιμαλ κόσμημα

Ένα μόνο french pin, δηλαδή μια μεταλλική μεγάλη φουρκέτα, μπορεί να αποτελέσει το βασικό αξεσουάρ μαλλιών για να κάνετε όμορφα και κομψά χτενίσματα για κάθε περίσταση.

Πρόκειται για ένα κοκαλάκι πολύ chic, το οποίο μοιάζει με μίνιμαλ κόσμημα και είναι πανεύκολο στη χρήση του. Μάλιστα δεν καταστρέφει την τρίχα και δεν την σπάει όπως το κλασικό λαστιχάκι, καθώς η εφαρμογή του είναι πολύ απαλή απέναντι στα μαλλιά.

Χρησιμοποιώντας λοιπόν το συγκεκριμένο αξεσουάρ μαλλιών, μπορείτε να δημιουργήσετε γρήγορα χτενίσματα τόσο για το γραφείο ή μια βόλτα, όσο και για πιο επίσημες εμφανίσεις.

Βήμα βήμα πως να κάνετε κομψά χτενίσματα με ένα French Pin

Για να ξεκινήσετε τα χτενίσματα δεν χρειάζεται να κάνετε κάποια προετοιμασία στα μαλλιά σας. Ακόμη κι αν είναι βρεγμένα, μπορείτε να τα πιάσετε με τους τρόπους αυτούς δημιουργώντας εκπληκτικά hairstyles. Μάλιστα μόλις τα λύσετε, θα έχετε αποκτήσει όμορφες ανάλαφρες μπούκλες χωρίς θερμότητα.

Δείτε βήμα βήμα πως μπορείτε να κάνετε τα 4 αυτά εντυπωσιακά χτενίσματα.

Απλό chic donut bun

  • Ξεκινήστε πιάνοντας τα μαλλιά σας σε μια χαμηλή αλογοουρά χωρίς όμως να βάλετε λαστιχάκι.
  • Αφήστε μετά μερικά τουφάκια να αγκαλιάζουν το πρόσωπο σας.
  • Κρατώντας τα μαλλιά σε αλογοουρά με το ένα χέρι, αρχίστε να στριφογυρίζετε με το άλλο τα μαλλιά που κρέμονται.
  • Συνεχίστε δημιουργώντας σιγά σιγά έναν σφιχτό κότσο και κρύβοντας παράλληλα τις άκρες των μαλλιών προς τα μέσα.
  • Κρατώντας σφιχτά τον κότσο βάλτε την μεταλλική φουρκέτα, όπως αλλιώς λέγεται το french pin, με τον τρόπο που φαίνεται στο βίντεο.
  • Ο chic αυτός κότσος σινιόν είναι έτοιμος και ιδανικός για καθημερινές ή επίσημες εμφανίσεις.

Κομψό χτένισμα με μισά πάνω μισά κάτω τα μαλλιά

Η διαδικασία είναι παρόμοια με τον κότσο σινιόν, με την διαφορά ότι μαζεύετε τα μισά μαλλιά σε αλογοουρά και δεν ολοκληρώνετε τον κότσο στριφογυρίζοντας όλο το μήκος των μαλλιών σας, αλλά αφήνετε ένα μέρος της άκρης να πέφτει σαν αλογοουρά.

Τόσο απλά έχετε δημιουργήσει ένα εκθαμβωτικό χτένισμα για κάθε περίσταση.

Half up με κόμπο

Ξεκινήστε πιάνοντας και πάλι τα μισά μαλλιά σε αλογοουρά και δένοντας τα σε έναν κόμπο. Το μόνο που μένει τώρα είναι να βάλετε το french pin για να ασφαλίσετε τον κόμπο στη θέση του, σύμφωνα με το beautetinlkyriaki.

Διπλός χαμηλός κότσος με κόμπους

Αφού έχετε ολοκληρώσει το half up με κόμπο, συνεχίζετε πιάνοντας και τα υπόλοιπα μαλλιά με έναν ακόμη κόμπο και τυλίγοντας τις άκρες προς τα μέσα. Τέλος, στερεώνετε τον δεύτερο κότσο με μια ακόμη μεταλλική φουρκέτα και είστε έτοιμη.

Το συγκεκριμένο αξεσουάρ μαλλιών που βλέπουμε στο βίντεο είναι της Kristin Ess, hairstylist των διασήμων και γνωστής influencer. Θα το βρείτε εδώ: French Pin Set Matte Black. Ωστόσο υπάρχουν παρόμοιες μεταλλικές φουρκέτες και σε άλλα καταστήματα, όπως και στο Etsy: Metal hair accessories Gold french hair pin Stick.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ