Άψογη η εμφάνιση της Kate Middleton: Το εκπληκτικό κόκκινο παλτό, η πλισέ φούστα, οι nude γόβες της Δούκισσας (φωτό & βίντεο)

Στενό και μακρύ της πήγαινε απίστευτα!

Το κόκκινο είναι ένα χρώμα που ταιριάζει απίστευτα στην Kate Middleton με την Δούκισσα του Κέιμπριτζ να φορά συχνά ρούχα σε ανάλογους τόνους.

Μια τέτοια επιλογή έκανε και χθες με αφορμή την επίσκεψή της στην Εθνική Πινακοθήκη του Λονδίνου, με την οποία δημιούργησαν μαζί το βιβλίο - φωτογραφικό άλμπουμ, Hold Still, που είναι αφιερωμένο σε όλους εκείνους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά της πανδημίας.

Για την περίσταση λοιπόν η σύζυγος του πρίγκιπας William επέλεξε ένα εκπληκτικό κόκκινο παλτό από την εταιρεία Eponine. Ήταν μακρύ και στενό και της πήγαινε απίστευτα.

Το είχε συνδυάσει με πλισέ μπεζ φούστα από τα Zara, μια μπεζ - καφέ DeMellier τσάντα και nude γόβες από τον οίκο Ralph Lauren.

Το βιβλίο της Δουκισσας που έγινε κατευθείαν best seller περιλαμβάνει πορτραίτα ανθρώπων τα οποία έστειλαν στην Kate απλά πολίτες.

Μάλιστα η σύζυγος του William και μητέρα των τριών παιδιών τους επιφύλασσε και μια έκπληξη καθώς όπω ς θα δείτε και στην σχετική ανάρτηση που έχουν κάνει στην επίσημη σελίδα τους στο Ινσταγκραμ έκρυψε βιβλία σε διάφορα σημεία της πόλης αφήνοντας μέσα και ένα μήνυμα για οποίον τα βρει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ