Γυναίκα βρήκε την βιολογική της μητέρα μετά από 50 χρόνια: Η έκπληξη όταν ανακάλυψε ότι έπαιζε στην αγαπημένη της τηλεοπτική σειρά! (βίντεο)

Το πιο απίθανο απ΄όλα; Η συγκεκριμένη σειρά λεγόταν That's My Mama!

Όταν η Lisa Wright βρήκε την μητέρα της δεν περίμενε σε καμία περίπτωση ότι εκείνη θα έπαιζε κάποτε στην αγαπημένη της σειρά.

Η 54χρονη σήμερα γυναίκα από τις ΗΠΑ για περισσότερα από 50 χρόνια δεν είχε αναζητήσει τους βιολογικούς της γονείς, μέχρι που έκανε και εκείνη παιδιά.

Μιλώντας στο Today show η Wright είπε μεταξύ άλλων ότι η γυναίκα που την υιοθέτησε και την οποία αποκαλεί μαμά της είχε πει ότι η πραγματική της μητέρα την αγαπούσε πολύ και αναγκάστηκε να την αφήσει καθώς δεν θα μπορούσε να την μεγαλώσει.

«Ήθελα ένα μωρό, για αυτό η μαμά σου σε άφησε σε έμενα για να σε μεγαλώσω. Δεν σε εγκατέλειψε. Αυτό ήταν το καλύτερο για σένα» της είχε πει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lisanwright

Ήταν ο γιος της αυτός που χρόνια αργότερα της πρότεινε να κάνει τεστ DNA για να μάθει περισσότερα για τις ρίζες της, όπως και έγινε.

Μετά την εξέταση η Wright ειδοποιήθηκε ότι βρέθηκε κάποιο άτομο που πιθανόν να είναι συγγενής της.

«Ελαβα μια ειδοποίηση που έλεγε αυτός ο άνθρωπος είναι ο θείος σου. Και έτσι ήρθα σε επαφή μαζί του και του είπα “αν θες και εσύ θα ήθελα να μιλήσουμε”» πρόσθεσε η Lisa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lisanwright

Λίγες μέρες αργότερα οι δυο τους μίλησαν μέσω τηλεφώνου με την γυναίκα να του λέει ότι γεννήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου του 1964 και ότι της είχαν πει ότι η μητέρα της ήταν πολύ νέα όταν την γέννησε και ότι μετακόμισε στο Los Angeles επειδή ήθελα να κάνει καριέρα στο Hollywood.

‘Οπως είπε στην κάμερα του Today show πίστευε ότι εκείνη την στιγμή ο άντρας θα της έλεγε ότι κάνει λάθος. Αντίθετα ωστόσο εκείνος της είπε ότι: «Lisa είσαι η ανιψιά μου. Σε ψάχνουμε. Όλοι μας σε ψάχνουμε».

Έτσι λίγες μέρες μετά το τηλεφώνημα έλαβε μια κλήση από την βιολογική της μητέρα. 

Μέχρι τώρα τα χαρτιά της υιοθεσίας ήταν κλειστά και έτσι καμιά από τις δύο πλευρές δεν μπορούσε να αναζητήσει την άλλη καθώς δεν γνώριζαν σε ποιον έχει πάει το μωρό, αλλά ούτε και ποιος το γέννησε.

Όταν όμως η Lisa μίλησε επιτέλους με την Lynne Moody κατάλαβε ότι η μητέρα της ήταν πολύ πιο «κοντά» από όσο νόμιζε.

Βλέπετε η Moody που ήταν μόλις 18 χρονών όταν έμεινε έγκυος στην Lisa είναι ηθοποιός και έπαιζε σε μια τηλεοπτική σειρά που λάτρευε η κόρη της όταν ήταν μικρή.

Το πιο απίθανο απ΄όλα είναι ότι η συγκεκριμένη σειρά λεγόταν "That's My Mama" που σημαίνει “αυτή είναι η μαμά μου”. Που να ήξερε ότι όντως αυτή ήταν η μαμά της!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ