Οι πιο ευαίσθητες στιγμές της βασίλισσας Μάξιμα - μαμάς με τις τρεις χαριτωμένες κόρες της (φωτό)

Μια  οικογένεια που δεν κρύβει την αγάπη της!

Η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας και ο βασιλιάς Γουλιέλμος Αλέξανδρος έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τρεις χαριτωμένες κόρες.

Με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας βρήκαμε ορισμένες φωτογραφίες της Μάξιμα μαζί με τις πριγκιπούλουλες της, αφού παρόλο που είναι βασίλισσα για αυτές παραμένει απλά η μαμά τους.

Τις φιλάει στοργικά, τις προσέχει και είναι πάνω απ'όλα περήφανη για αυτές. Όπως θα δείτε και στις εικόνες η οικογένεια δεν κρύβει την αγάπη της με την Μάξιμα αν αγκαλιάζει συχνά δημόσια τα κορίτσια της όπως κάνουν άλλωστε και οι αδερφές μεταξύ τους.

Όταν ο πρίγκιπας Γουλιέλμος-Αλέξανδρος της Ολλανδίας πήγαινε σε ένα πάρτι στη Σεβίλλη τον Απρίλιο του 1999 δεν ήξερε ότι η ζωή του θα άλλαζε για πάντα. 

Το πάρτι γινόταν με αφορμή την ετήσια εάρινη έκθεση της Σεβίλλης και η όμορφη Μάξιμα Σορρεγιέτα Σερρούτι από την Αργεντινή ήταν εκεί κάνοντας ένα διάλειμμα από τη δουλειά της στην Deutsche Bank. 

Ο Αλέξανδρος και η Μαξίμα έπιασαν την κουβέντα αλλά εκείνος δεν είπε στην όμορφη κυρία ότι ήταν πρίγκιπας. Θα της το έλεγε αρκετό καιρό αργότερα κι εκείνη όταν το άκουσε νόμιζε ότι αστειεύεται! Οι δύο τους συναντήθηκαν αρκετές εβδομάδες αργότερα στην  Νέα Υόρκη και το ρομάντζο τους άρχισε να ανθίζει.

Η Μάξιμα και ο Γουλιέλμος Αλέξανδρος παντρεύτηκαν στις 2 Φεβρουαρίου 2002 με πολιτικό γάμο στο Μπερς Βαν Μπερλάχε του Άμστερνταμ, ενώ στην συνέχει ακολούθησε ο θρησκευτικός γάμος στο Ναό Νιούε Κερκ του Άμστερνταμ. Μετά τον γάμο παρέμεινε Ρωμαιοκαθολική, και έλαβε τον τίτλο της Πριγκίπισσας της Ολλανδίας,

Ήταν το 2013 όταν η βασίλισσα Βεατρίκη της Ολλανδίας παρέδωσε τον βασιλικό θρόνο στον γιο της Γουλιέλμο Αλέξανδρο που έγινε και επίσημα βασιλιάς της χώρας.

Πλέον το ζευγάρι έχει αποκτήσει τρία κορίτσια. Την 17χρονη Αμαλία, την 15χρονη Αλέξια και 14χρονη Αριάδνη που μοιάζουν πολύ τόσο στην μαμά τους, όσο και στον μπαμπά τους.

Η πρωτότοκή τους κόρη, η Αμαλία - που εξελίσσεται σε μια όμορφη γυναίκα βγαίνοντας σιγά σιγά από την εφηβεία - είναι και αυτή που θα τους διαδεχθεί στον βασιλικό θρόνο.

Μέχρι τότε απολαμβάνει την αγκαλιά της μαμά της και μαθαίνει όλα τα απαραίτητα για να μπορέσει και αυτή κάποια μέρα να στεφθεί βασίλισσα της Ολλανδίας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ