Οι γλυκές ευχές των διασήμων για την Γιορτή της Μητέρας: Οι φωτογραφίες με τα παιδιά τους & τις γυναίκες που τους έφεραν στον κόσμο

Τα social media γέμισαν με τρυφερές αναρτήσεις και δυνατά μηνύματα

Με φωτογραφίες των μαμάδων αλλά και των παιδιών τους τα διάσημα πρόσωπα της ελληνικής showbiz ευχήθηκαν στις μαμάδες όλου του κόσμου.

Με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας που είναι σήμερα 9 Μαΐου τα social media των celebrities γέμισαν με τρυφερές αναρτήσεις και δυνατά μηνύματα για τις γυναίκες που μας έφεραν στον κόσμο και μας προσέχουν ακόμα και όταν έχουμε κάνει και εμείς με την σειρά μας τα δικά μας παιδιά. 

Βίκυ Καγιά

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_)

Το μοντέλο και παρουσιάστρια ανέβασε μια φωτογραφία εκείνης και της μητέρας της γράφοντας στο ποστ της «Mamma Mia I ❤️ U!».

Οι δυο τους μοιάζουν πολύ ενώ είχαν και ανάλογο ντύσιμο με πουκάμισο και τζιν παντελόνι.

Σίσσυ Χρηστίδου

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sissy (@sissychristidou)

Μια εικόνα με την δική της μαμά ανέβασε στο Instagram και η παρουσιάστρια που έγραψε:

«Μανούλα ♥️ Ο πιο ιερός των ρόλων όλων. Οι μάνες που έγιναν, οι μάνες που ήθελαν, οι μάνες που ελπίζουν. Μάνες που γέννησαν, μάνες που «γεννήθηκαν», μάνες που δεν πρόλαβαν. Μάνες που άντεξαν και που λύγισαν, μάνες που έπεσαν και σηκώθηκαν ξανά. Για τις μάνες μας, που μας έδωσαν πολύ περισσότερα από όσα κατάλαβαν, πιο πολλά από όσα ποτέ θα μάθουν.
Σας ευχαριστούμε. Σευχαριστώ μαμά. Για όλα τα παραπάνω και για όσα δεν χωράνε σε δυο γραμμές.

Για όλες τις φορές που είπες «Αχ παιδί μου... Να μπορούσα τον πόνο να σου πάρω». Να ξέρεις.. τον πήρες. Με όλα όσα έδωσες.. Σαγαπώ. Άπειρα και για πάντα... ».

Γιάννης Τσιμιτσέλης

Με χιουμοριστική διάθεση ο ηθοποιός παρακάλεσε μέσα από το ποστ του να μην πούμε ότι μικρός ήταν μπούλης! Ειδικότερα ο Τσιμιτσέλης δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία τον βλέπουμε μωρό στην αγκαλιά της μαμά τους και έγραψε:

«Λοιπόν δεν θέλω σχόλια, χρόνια πολλά στην μάνα μου και τέλος !!! Όχι μποΎλινγκ όχι κριτική εμφάνισης ως μωρό μην με πείτε σταβοχυμενο λουκουμά κλπ ούτε ότι έπρεπε να με γυρίσει πίσω στο μαιευτήριο».

Γιώργος Τσαλίκης

«Κάποτε στο κέντρο της Αθήνας μια τσιγγάνα χωρίς να τη ρωτήσω μου έπιασε το χέρι όταν πήγα να της αφήσω κάποια χρήματα που ζητιάνευε με το μωράκι της αγκαλιά και μου λέει:

«Εσένα σε έχουν σώσει οι προσευχές της μάνας σου» Κι εγώ ενώ ξαφνιάστηκα... μέσα μου το ήξερα... Γιατί όπου και να είμαι ότι και να κάνω η μάνα μου προσεύχεται και αγωνιά για μένα... Χρόνια Πολλά σε όλες τις μανάδες αυτού του κόσμου! Χρόνια Πολλά μαμά! Σε ευχαριστώ για όλα!» έγραψε στην ανάρτησή του ο τραγουδιστής.

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Με μια φωτογραφία εκείνης και της μητέρας της, αλλά και με μια στην οποία είναι με την κόρη της η γνωστή σεφ ευχήθηκε χρόνια πολλά για την Γιορτή της Μητέρας.

«Μάνα είναι μόνο μία. Χρόνια πολλά μανούλες όλου του κόσμου» έγραψε στο ποστ.

Ζέτα Δούκα

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zeta Douka (@zetadouka)

Μια οικογενειακή φωτογραφία στην οποία βλέπουμε την ίδια, την μαμά, την θεία και την κόρη της ανέβασε στο Instagram η ηθοποιός γράφοντας στην ανάρτηση:

«Όταν γίνεσαι μαμά, αρχίζεις να εκτιμάς βαθειά τις άλλες μαμάδες. Ακόμη και τη δικιά σου... Μαμά μου, θεία Τερέζα-μαμά μου, κόρη μου, σας αγαπώ απέραντα και σας ευχαριστώ καθημερινά για το δώρο της ζωής».

Μαριέττα Χρουσαλά

Μια τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία μοιράστηκε και η Μαριέττα Χρουσαλά. Μαζί με τον Λέων Πατίτσα και τα παιδιά τους ευχήθηκε «Happy mother’s day».

Βίκυ Χατζηβασιλείου

Μια φωτογραφία με μια λουλουδένια καρδιά και ένα δυνατό μήνυμα ήταν η ανάρτηση που έκανε η παρουσιάστρια.

«Η πιο σπουδαία ιδιότητα στον κόσμο! Δε γεννιέσαι μαμά! Γίνεσαι. Και σε κάνει ένα μόνο πλασματάκι. Αυτό που του δίνεις ζωή, με την επίγνωση ότι αυτή η ζωή ανήκει στο ίδιο το παιδί σου και όχι σε σένα. Σε σένα ανήκει μόνο η ευθύνη, η συνέπεια, ο σεβασμός της προσωπικότητάς του , και βέβαια η υποχρέωσή σου να το αγαπάς άνευ όρων και άνευ προσδοκίας. Κυρίως άνευ προσδοκίας εκπλήρωσης των δικών σου απωθημένων φιλοδοξιών. Τα παιδιά έρχονται στον κόσμο για να διεκδικήσουν το καλύτερο για τη δική τους εσωτερική εξέλιξη, δίνοντας όμως παράλληλα μαθήματα εξέλιξης στη μητέρα τους. Έχω καταλήξει ότι τα παιδιά μας έρχονται ως δάσκαλοι στις ζωές μας.

Σήμερα που είναι η γιορτή της μητέρας, εκτός από τη μαμά μου, θέλω να ευχαριστήσω τα 2 υπέροχα παιδιά μου που μου έδωσαν την ιδιότητα της μητέρας, που ανέχτηκαν τα μητρικά μου λάθη και τις υπερβολές, που με έκαναν καλύτερο άνθρωπο θυμίζοντας μου τα όρια της μητριαρχικής κυριαρχίας, και που συνεχίζουν να μου δίνουν μαθήματα ζωής! Σας λατρεύω Χρίστο και Ορφέα. ❤ ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ!» έγραψε.

Άννα Βίσση

Η γνωστή τραγουδίστρια ευχήθηκε στις μαμάδες του κόσμου μέσα από φωτογραφίες της κόρης της Σοφίας Καρβέλας αλλά και των εγγονιών της. «Queen Mama ?My role model ...» έγραψε στην ανάρτηση.

Μαρία Κορινθίου

Με μια υπέροχη φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να έχει ενώσει το κεφάλι της με εκείνο της κόρης της είπε η ηθοποιός τα χρόνια πολλά.

Βασιλική Μιλλούση

Τέλος η αθλήτρια και Ολυμπιονίκης ανέβασε μια φωτογραφία με τα παιδιά της και μια με την μαμά της και έγραψε στο ποστ της:

«Μαμά, μανούλα,μαμά μου...όταν τα άκουσα κατάλαβα όλα όσα δεν μπορούσα να καταλάβω ως παιδί... Σ αγαπώ❣ Σας αγαπώ μωρά μου με όλη μου την ψυχή».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ