Δίδυμα περιμένει η Όλγα Κεφαλογιάννη - Την ημέρα της Μητέρας αποκαλύφθηκε το ευχάριστο νέο για την πρώην Υπουργό

Τι όμορφα νέα... 

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο σύζυγός της, Μίνως Μάτσας, καθώς σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς. Μάλιστα, όπως αναφέρει σήμερα δημοσίευμα της εφημερίδας On Time η χαρά για το ζευγάρι είναι διπλή, αφού θα αποκτήσουν δίδυμα.

Ο κρυφός γάμος και η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Θυμίζουμε πως στις Σπέτσες, που αγαπά ο συνθέτης Μίνως Μάτσαςπαντρεύτηκε η Όλγα Κεφαλογιάννη με πολιτικό γάμο. 

 

 

Ο γάμος τους έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο και την αποκάλυψη έκανε η ίδια η βουλευτής της ΝΔ αναρτώντας στην σελίδα της στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία φορούσε το νυφικό της και φαινόταν το χέρι του συζύγου της περασμένο στον ώμο της.

Λίγες ημέρες μετά η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, αποκάλυψε πως είναι έγκυος και ότι θα γίνει για πρώτη φορά μαμά.

"Είναι όμορφο να γίνεσαι μητέρα τη στιγμή που πραγματικά το θέλεις. Η μητρότητα είναι για κάθε γυναίκα ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής της. Περιμένω να βιώσω αυτήν τη μοναδική ευτυχία. Για τις γυναίκες καριέρας η μητρότητα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Για το πώς μπορείς να τα ταιριάξεις όλα.

 

 

Η μητρότητα δεν έχει ηλικία. Σε εποχές που οι γυναίκες εργάζονται και καταξιώνονται σε επαγγελματικούς στίβους, κερδίζοντας θέσεις και επαγγελματικές περγαμηνές ο ρόλος της μητέρας έρχεται τη στιγμή που η ίδια το θέλει" είπε, μεταξύ άλλων, η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Ο γάμος στις Σπέτσες εν αναμονή των διδύμων

Μέσα από την εκπομπή Πάμε Δανάη είχαμε την ευκαιρία να δούμε και την πρώτη οικογενειακή πλέον φωτογραφία από το μυστήριο που τελέστηκε στο υπέροχο σπίτι που διαθέτει η οικογένεια Μάτσα στο νησί.

 

 

«Αυτή είναι η μόνη επίσημη φωτογραφία που κυκλοφόρησε μετά το μυστήριο. Είναι ο θείος της Όλγας, Γιώργος Βαρδινογιάννης, η μητέρα της, το ζευγάρι και οι γονείς του Μίνου, Μάκης και Ρούλα Μάτσα» είπε μέσα από την εκπομπή του Mega ο Άρης Καβατζίκης προσθέτοντας ακόμα ότι:

 

 

«Κουμπάροι ήταν η αγαπημένη της εξαδέλφη και επιστήθια φίλη της, Χρυσή Βαρδινογιάννη, που συνοδευόταν από τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη. Η άλλη κουμπάρα ήταν η κα Τζένη Μήτση που ήταν από την πρώτη στιγμή υποστηρικτική και γλυκιά στη σχέση του Μίνου και της Όλγας».

 

 

 

 

 

 

«Πήγε σε μία κυρία της έδειξε το σχέδιο, της είπε “έχω πάρει αυτά τα υφάσματα και θέλω να γίνει αυτό το μοτίβο το νεορομαντικό” και έτσι έγινε το νυφικό της»  είπε ακόμα ο δημοσιογράφος αναφορικά με το νυφικό που φόρεσε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ