Η Celine Dion περιτριγυρισμένη από τους άντρες της ζωής της! Καθισμένη στο γκαζόν μαζί με τους τρεις της γιους (φωτό)

Ποιος πέρασε καλύτερα, η μαμά ή τα παιδιά;

Την «καλύτερη μέρα» πέρασε η Celine Dion, και πως θα μπορούσε άλλωστε να μην περάσει όμορφα αφού ήταν με τους άντρες της ζωής της, τους τρεις της γιους.

Η 53χρονη star δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε καθισμένη στο γκαζόν πάνω σε ένα λευκό σεντόνι. Τριγύρω της είναι τα τρια της αγόρια αλλά και τα σκυλιά της οικογένειας.

«Ποιος περνάει καλύτερα εγώ η τα παιδιά; Τι προσόν που είναι να είμαι μητέρα σας. Χρόνια πολλά για την Γιορτή της Μητέρας.

Απολαύσαμε την κάθε στιγμή. Μπορεί να γίνει καλύτερο από αυτό; Με αγάπη Celine» έγραψε η τρισευτυχισμένη μαμά στο ποστ που έκανε.

Η Celine Dion έχει αποκτήσει τα τρία αγόρια από τον γάμο της με τον René Angélil που «έφυγε» από την ζωή το 2016 χτυπημένος από καρκίνο στον λαιμό.

Ο 20χρονος γιος τους, René-Charles, ακολουθεί τα βήματα της διάσημης μαμάς του στην μουσική ενώ τα δύο άλλα αγόρια της οικογένειας, ο Nelson και ο Eddy - που είναι δίδυμα - έχουν ακόμα χρόνο για να αποφασίσουν για το μέλλον τους αφού είναι μόλις 10 ετών!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ