Η Kendall Jenner μιλά ανοιχτά για το άγχος και τις κρίσεις πανικού: Η συζήτηση on camera με την ψυχολόγο - Ποια τα συμπτώματα (βίντεο)

Άνοιξε την καρδιά της στην Vogue για την ψυχική της υγεία

Η Kendall Jenner άνοιξε την καρδιά της στην Vogue και μίλησε ανοιχτά για το άγχος και τις κρίσεις πανικού, τα συμπτώματα που της προκαλούν και το πώς αυτά επηρεάζει την ζωή της.

Τι είναι το κοινωνικό άγχος και πώς το αντιμετωπίζουμε; Στο πρώτο επεισόδιο του Open-Minded: Unpacking Anxiety, η Kendall Jenner κάθεται με την εξουσιοδοτημένη κλινικό ψυχολόγο και καθηγήτρια ψυχολογίας, Δρ Ramani Durvasula, για να συζητήσει τα συμπτώματα του άγχους που έχει βιώσει από νεαρή ηλικία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Καθώς η Kendall ξεκινά για το ταξίδι της με κοινωνικό άγχος και υποβάλλει ερωτήσεις από την κοινότητα της Vogue, η Δρ Ramani παρέχει συμβουλές και κόλπα για τον χειρισμό του κοινωνικού άγχους και την επανένταξη σε κοινωνικές καταστάσεις μετά την πανδημία.

Στο βίντεο το μοντέλο περιγράφει πώς πολλές φορές νιώθει την αναπνοή της κόβεται και σημεία του σώματός της να μουδιάζουν, ενώ προσθέτει ότι υπάρχουν στιγμές που τρέχει στο νοσοκομείο καθώς νομίζει ότι θα σταματήσει η καρδιά της.

«Έχω ταλαιπωρηθεί από το άγχος και τις κρίσεις πανικού από τότε που ήμουν μικρό κορίτσι. Ήθελα να «βουτήξω» βαθύτερα για να καταλάβω καλύτερα τι ένιωθα αλλά και για να μοιραστώ αυτές τις πληροφορίες με άλλους που μπορεί να παλεύουν επίσης» έγραψε το μοντέλο στο σχετικό ποστ που έκανε στο Instagram ενώ στο βίντεο λέει ότι ήδη από την ηλικία των 10 αντιμετωπίζει πρόβλημα με το άγχος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ