Σπύρος Σούλης: 10 έξυπνες ιδέες για να αποθηκεύσετε τα παπούτσια σας (φωτό)

Πάρτε ιδέες...

Τα παπούτσια μπορούν να επιφέρουν πραγματική ακαταστασία αν δεν έχουν βρει τον χώρο αποθήκευσής τους.

Ειδικά αν έχετε πολλά ζευγάρια, τότε επιβάλλεται να τα διατηρείτε τακτοποιημένα, διαφορετικά κινδυνεύετε αφενός να φέρετε το χάος στο σπίτι σας και αφετέρου να μην… βρίσκετε τα παπούτσια σας.

 Δείτε 10 ιδέες αποθήκευσης που είναι ιδιαίτερα πρακτικές, ενώ παράλληλα κάποιες από αυτές θα χαρίσουν στον χώρο σας μια κομψή διακοσμητική πινελιά.

Γιατί να μην εκμεταλλευτείτε όλους τους χώρους του σπιτιού; Βάλτε πίσω από μία πόρτα ένα organizer παπουτσιών σαν αυτό και κρατήστε τα ζευγάρια σας μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ένα απλό μεταλλικό πλέγμα που θα ακουμπήσετε σε έναν τοίχο αρκεί για να αποθηκεύσετε όλα σας τα παπούτσια που έχουν τακούνι.

Η πιο απλή λύση αποθήκευσης παπουτσιών είναι ένα μικρό έπιπλο-παπουτσοθήκη με κύβους στην είσοδο του σπιτιού σας. Όμορφο και κομψό αναφέρει το spirossoulis.

Ένα μικρό έπιπλο με ράφια είναι αρκετό για να αποθηκεύσετε μερικά ζευγάρια παπούτσια. Μπορείτε πάντα να βάλετε μερικά διακοσμητικά στο πάνω μέρος του τα οποία θα τραβάνε τα βλέμματα.

Έχετε μικρό σπίτι; Μια μικρή ξύλινη σκάλα σαν αυτή είναι ένας πολύ πρωτότυπος και πρακτικός τρόπος για να αποθηκεύσετε τα παπούτσια σας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ