Eurovision 2021: Έτοιμη για τον μεγάλο τελικό η Στεφανία Λυμπεράκη - Εντυπωσίασε στην πρώτη της πρόβα (φωτό - βίντεο)

 Πρώτη πρόβα της Ελλάδας!

Η Στεφανία Λυμπερακάκη ήταν άψογη φωνητικά και έκανε μια εξαιρετική παρουσία στην πρώτη της πρόβα για τη Eurovision 2021 σήμερα. 

Η πρόβα έγινε στην σκηνή του Rotterdam Ahoy. Η Στεφανία φορούσε μια ολόσωμη μωβ φόρμα δια χειρός Βρεττού Βρεττάκου, η οποία άφηνε γυμνά τα χέρια της, μωβ γάντια που έφταναν ως τον αγκώνα και ψηλές μπότες ίδιου χρώματος. 

EBU / ANDRES PUTTING

Στη διάρκειας μισής ώρας πρόβα, όπως προβλέπεται από το πρόγραμμα, η Στεφανία και οι χορευτές Νίκος Κουκάκης, Κώστας Παυλόπουλος, Γιώργος Παπαδόπουλος και Μάρκος Γιακουμόγλου ανέβηκαν στην σκηνή πολύ καλά προετοιμασμένοι και με αυτοπεποίθηση.

Οι αντιδράσεις στο Press center ήταν ξέφρενες καθώς αυτό που όλοι περίμεναν αποτυπώθηκε με τον καλύτερο τρόπο επί σκηνής, αναφέρει το OGAE Greece.

Η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας ανέβηκε σε μια σκάλα -η οποία είναι επιμελώς κρυμμένη πίσω από τα εφέ- και πέταξε ανάμεσα στα κτίρια μιας ονειρικής πόλης. Στη γέφυρα του τραγουδιού, η εικονική πραγματικότητα έγινε… αληθινή και οι χορευτές ντυμένοι στα λευκά πλαισίωναν τη Στεφανία ενώ έντονοι φωτισμοί έδεναν αρμονικά το σύνολο.

EBU / ANDRES PUTTING

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της πρώτης πρόβας της Στεφανίας, η χώρα μας παρουσιάζει διαρκείς ανοδικές τάσεις στα στοιχήματα. Η Ελλάδα βρίσκεται ήδη στην 10η θέση σε ορισμένα γραφεία στοιχημάτων. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ