Καναδός απελάθηκε από το Μπαλί γιατί διαφήμιζε μαθήματα «οργασμικής» γιόγκα - «Δεν σεβάστηκε τις παραδόσεις» (φωτό & βίντεο)

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι  δεν θα περιελάμβαναν κάποια σεξουαλική δραστηριότητα

Ένας Καναδός που παρέδιδε μαθήματα «οργασμικής γιόγκα» απελάθηκε από το Μπαλί καθώς οι αρχές έκριναν ότι δεν σεβάστηκε τις παραδόσεις και αξίες του τόπου.

Ο λόγος για τον Christopher Kyle Martin που διαφήμιζε διαδικτυακά ένα μάθημα «Ταντρικού Ολόσωμου Οργασμού» έναντι 20 ευρώ, με αποτέλεσμα να γίνει viral και να προκαλέσει την οργή ορισμένων συντηρητικών ομάδων.

Η Υπηρεσία Μετανάστευσης του Μπαλί επιβεβαίωσε ότι ο Martin, ο οποίος μετέβη τον Απρίλιο στην Ινδονησία με τουριστική βίζα, απελάθηκε επειδή δεν σεβάστηκε τον πολιτισμό και τις παραδόσεις του Μπαλί, αναφέρει το france24.com επιοκαλούμενο το AFP.

Σύμφωνα με την Υπηρεσία, ο Μάρτιν υποστήριξε ότι τα μαθήματα γιόγκα δεν θα περιελάμβαναν κάποια σεξουαλική δραστηριότητα και θα επικεντρώνονταν κυρίως σε τεχνικές αναπνοών.

«Αυτή η δραστηριότητα πιθανόν να καταστρέψει την φήμη της Ινδονησίας και του Μπαλί ως τουριστικών προορισμών και είναι ασεβής απέναντι στα έθιμα του Μπαλί»  δήλωσε την Κυριακή ο κυβερνήτης του Μπαλί σε ενημέρωση του Τύπου.

«Αν θέλεις να επιστρέψεις εδώ θα πρέπει να σέβεσαι τα έθιμα του Μπαλί» είπε ακόμα ο κυβερνήτης απευθυνόμενος στον Martin.

Το Μπαλί, ένα νησί του οποίου οι περισσότεροι κάτοικοι είναι ινδουιστές, έχει απελάσει δεκάδες ξένους επειδή δεν σεβάστηκαν ιερές τοποθεσίες ή επειδή παραβίασαν τους περιορισμούς κατά του κορωνοϊού.

Τον περασμένο χρόνο, ένας Σύρος γιόγκι απελάθηκε επειδή είχε πραγματοποιήσει πολυπληθές μάθημα παραβιάζοντας έτσι τους περιορισμούς κατά της πανδημίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ