Το Βennifer αναθερμάνθηκε για τα καλά! Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ μαζί διακοπές σε πολυτελές resort - την γύρισε σπίτι με το τζιπ του (φωτό)

Τι συμβαίνει μεταξύ τους;

Το ειδύλλιο «Βennifer» φαίνεται να αναθερμαίνεται για τα καλά με την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ να περνούν χρόνο μαζί στην ορεινή Μοντάνα των ΗΠΑ 17 χρόνια μετά την διάλυση του αρραβώνα τους.

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στα γυρίσματα της ταινίας Gigli και έζησαν έναν μεγάλο έρωτα που οδήγησε μάλιστα και στον αρραβώνα τους το 2002.

Τότε τα ταμπλόιντ και οι θαυμαστές τους τους αποκαλούσαν «Βennifer» (από τα ονόματά τους Ben και Jennifer) ωστόσο τελικά τα πράγματα δεν λειτούργησαν και το ζευγάρι χώρισε λίγο αργότερα, με τους ίδιους να κατηγορούν εν μέρη και τα media για την υπερβολική προβολή της σχέσης τους.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NRJ Georgia (@nrjgeorgia)

 

Ωστόσο μετά την πρόσφατη συνάντηση τους στο Vax Live οι φήμες περί επανασύνδεσης άρχισαν να «οργιάζουν».

Βλέπετε τόσο η Τζένιφερ, όσο και Αφλεκ είναι φρεσκοχωρισμένοι. Η Κολομβιανή star χώρισε πριν ένα σχεδόν μήνα από τον αρραβωνιαστικό της  Άλεξ Ροντρίγκεζ, ενώ ο ηθοποιός από την σύντροφό του Άνα ντε Άρμας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE Nederland (@elle_nl)

Ήδη μετά το Vax Live είχαν δει τον 48χρονο να μπαίνει στο σπίτι της Lopez ενώ πληροφορίες λένε ότι την επισκέφτηκε τρεις φορές από όταν εκείνη γύρισε από τον Άγιο Δομίνικο, όπου και βρισκόταν για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας.

Και εκεί που οι πηγές έλεγαν ότι οι σχέσεις τους είναι «καθαρά φιλικές» νέες φωτογραφίες της Daily Mail τους δείχνουν να κάνουν διακοπές μαζί.

 

Οι δυο τους βρέθηκαν στο Big Sky της Μοντάνα, όπου ο Μπεν Άφλεκ διαθέτει ένα σαλέ ενώ τους είδαν και στο πολυτελές Yellowstone Club ένα ιδιωτικό resort για σκι και γκολφ.

Πέρασαν σχεδόν μια εβδομάδα μαζί και στην συνέχεια επέστρεψαν στο Los Angeles με τον Άφλεκ να γυρνάει σπίτι της την 51χρονη με το τζιπ του.

«Πέρασε μερικές μέρες με τον Ben. Έχουν έναν ισχυρό δεσμό. Ήταν γρήγορο και έντονο, αλλά η Jennifer μοιάζει ευτυχισμένη» είπε πηγή στο People.

Τον Απρίλιο άλλη πηγή είχε δηλώσει στο People ότι «είναι φίλοι, πάντα ήταν φίλοι και μέσα στα χρόνια έχουν συναντήσει ο ένας με τον άλλο».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @favoritecelebstyles

 

 

Πάντως σύμφωνα με τα όσα δήλωσε τρίτη πηγή στο E! News ο 48χρονος επικοινώνησε με την πρώην του μετά τον χωρισμό της από τον Ροντρίγκεζ για «να δει πώς είναι και βγήκαν έξω για φαγητό αρκετές φορές τον περασμένο μήνα. Είναι πολύ φυσικά τα πράγματα μεταξύ τους και η χημεία τους εξωπραγματική. Έπιασαν το νήμα από εκεί που το είχαν αφήσει και απολαμβάνουν πολύ ο ένας την παρέα του άλλου».

Πάντως ο 48χρονος πρώην παίκτης των Yankees σύμφωνα με το E! News είναι σοκαρισμένος από το reunion της πρώην αρραβωνιαστικιάς του με τον πρώην της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod)

«Πίστευε πραγματικά ότι θα έσμιγαν ξανά και προσπαθεί να πλησιάσει ξανά την Jennifer» είπε πηγή στο μέσο εξηγώντας ότι ο Ροντρίγκεζ θέλει να τα ξαναβρεί με την τραγουδίστρια - με την οποία έβγαινε για 4 χρόνια - αλλά για εκείνη η σχέση τους έχει τελειώσει.

Μήπως είναι επειδή γύρισε στον πρώην; Μένει να δούμε τι θα γίνει!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ