Πέθανε ο πατέρας της Adele: Αλκοολικός, είχε εγκαταλείψει μικρή την διάσημη τραγουδίστρια - ζούσε σαν περιθωριακός με 50 λίρες την εβδομάδα (φωτό)

Έδινε μάχη με τον καρκίνο...

Σε ηλικία 57 ετών πέθανε ο πατέρας της  Adele, που είχε εγκαταλείψει ι την οικογένειά του όταν η διάσημη τραγουδίστρια ήταν ακόμα παιδί.

Ο Mark Evans, που δεν είχε μιλήσει με την Adele εδώ και χρόνια, πέθανε μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο, σύμφωνα με την The Sun.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Πηγή είπε στην εφημερίδα ότι «η οικογένεια είναι στεναχωρημένη για τον θάνατό του. Πίστευε πάντα (ο Evans) ότι θα τα έβρισκε με την Adele αλλά η πικρία έμεινε μέχρι το τέλος».

«Έκανε κάποιες προσπάθειες να διορθώσει τα πράγματα αλλά είχε περάσει πολύς καιρός» πρόσθεσε ακόμα η πηγή στο βρετανικό μέσο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Η Adele ήταν μόλις 3 ετών όταν ο πατέρας της εγκατέλειψε εκείνη και την μητέρα της Penny και γύρισε πίσω στην Ουαλία από όπου και καταγόταν.

Το 2019 πληροφορίες ήθελαν τον Evas να ζει με 50 λίρες την εβδομάδα που έβγαζε από την δουλειά του ως οδηγός delivery.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει την ίδια χρονιά είχε πει ότι «θέλω την κόρη μου πίσω».  Δύο χρόνια πριν ο Evas είχε παραδεχτεί ότι δεν ήταν καλός πατέρας για την Adele όσο εκείνη μεγάλωνε δηλώνοντας παράλληλα ότι αντιμετώπιζε μεγάλο πρόβλημα με το αλκοόλ.

«Έπινα 2 λίτρα βότκα και επτά με 8 pines μπίρας. Έπινα έτσι για τρια χρόνια. Ένας θεός ξέρει πως επέζησα» είχε πει.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ