Σπύρος Σούλης: Τροπική Διακόσμηση: Η νέα τάση που απευθύνεται σε… τολμηρούς!

Eίστε αρκετά τολμηροί; 

Το καλοκαίρι έφτασε και ήδη οι καλοκαιρινές τάσεις στην διακόσμηση απασχολούν όσους από εσάς θέλετε να ανανεώσετε το σπίτι σας και να του χαρίσετε μια νέα, καλοκαιρινή αλλαγή.

Τι θα λέγατε λοιπόν για μια λίγο πιο… τροπική διακόσμηση; Όχι, δεν μιλάμε απλώς για μερικά «φοινικοειδή» φυτά και μερικές μικρές μπανανιές που μπορούν να διακοσμήσουν τον κήπο και την βεράντα σας.  Αναφερόμαστε σε μια διακόσμηση που αντανακλά τη ζωή στα τροπικά νησιά και την θερμή φιλοξενία, την άνεση και τη χαλάρωση.

Το κλειδί είναι τα έντονα χρώματα, κυρίως το πράσινο αλλά όχι μόνο: το μπλε και το κίτρινο μπορούν να συνδυαστούν θαυμάσια με ένα τροπικό στυλ. Αφήστε, λοιπόν, τη φαντασία σας ελεύθερη και εμπνευστείτε από τις παρακάτω ιδέες.

Η τροπική ταπετσαρία της παρακάτω φωτογραφίας είναι σίγουρο πως αλλάζει το ύφος όλου του δωματίου. Απευθύνεται σε τολμηρούς και σε όσους δεν φοβούνται να κάνουν μια αλλαγή που θα τους κάνει να νιώθουν πως βρίσκονται σε κάποιο τροπικό νησί.

τροπική διακόσμηση

Η τολμηρή αυτή ταπετσαρία θα σας κάνει να νώθετε πως βρίσκεστε σε κάποιο τροπικό νησί.

Αν ωστόσο δεν διατίθεστε να καλύψετε τους τοίχους σας με την πανέμορφη τροπική ταπετσαρία, το καταλαβαίνουμε. Μπορείτε να εντάξετε στη διακόσμησή σας ένα μαξιλάρι και μερικά φυτά που θα δίνουν την ίδια αίσθηση και μπορείτε ανα πάσα στιγμή να γυρίσετε στην παλιά σας διακόσμηση!

τροπική διακόσμηση

Ένα μαξιλάρι και μερικά φυτά είναι αρκετά για να φέρουν το τροπικό ύφος στο σπίτι σας!

Η ταπετσαρία είναι ιδανική, όμως, για το μπάνιο: Κάνει απίστευτη αντίθεση με τα λευκά είδη υγιεινής και σίγουρα θα σας εμπνεύσει όταν την κοιτάτε κάνοντας το μπάνιο σας.

τροπική διακόσμηση

Επενδύστε το μπάνιο σας με την πανέμορφη ταπετσαρία.

Μπορείτε να εντάξετε το τροπικό στιλ στα σεντόνια και στα λευκά σας είδη. Σε συνδυασμό με ένα φυτό και την αίσθηση του φυσικού στοιχείου που προσφέρει, είναι σίγουρο ότι θα ανανεωθείτε.

τροπική διακόσμηση

Τα λευκά είδη είναι μια καλή ευκαιρία για να εντάξετ ετην τροπική διακόσμηση στο δωμάτιό σας.

Μερικά μαξιλάρια με τροπικά φλοράλ σχέδια, ειδικά αν το καθιστικό σας είναι λευκό, θα ξεχωρίσουν και θα σας υπενθυμίζουν κάθε μέρα πως είναι καλοκαίρι – η πιο ξέγνοιαστη εποχή του χρόνου αναφέρει το spirossoulis.

τροπική διακόσμηση

Υπέροχα τροπικά μαξιλάρια.

Τέλος, για όσους από εσάς θα θέλατε κάτι πιο… συντηρητικό μπορείτε να βάλετε μερικούς πίνακες στον τοίχο σας που θα απεικονίζουν τροπικά φύλλα και φυτά. Έτσι δεν θα χρειαστεί να κάνετε μεγάλες παρεμβάσεις, θα έχετε όμως το προνόμιο του να φέρετε το τροπικό στιλ στη διακόσμησή σας!

τροπική διακόσμηση

Μερικοί πίνακες αρκούν για να φέρουν μια τροπική νότα στον χώρο σας!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ