Αυτό είναι γιοτ μεγαθήριο! 127 μέτρα το σκάφος του Jeff Bezos με ελικοδρόμιο και κόστος 500 εκ δολάρια (βίντεο)

Θα είναι μακρύτερο από το ύψος της Μεγάλης Πυραμίδας της Γκίζας!

Ένα σούπερ γιοτ αξίας 500 εκατομμυρίων δολαρίων φαίνεται να είναι το «δώρο» που έκανε η καραντίνα και ο κορωνοϊός στον Jeff Bezos.

Ο συνιδρυτής της Amazon και πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο θα είναι σύντομα ιδιοκτήτης ενός από τα πιο πολυτελή και εξτραβαγκάντ σκάφη στον κόσμο.

Στα 127 μέτρα το γιοτ θα είναι μακρύτερο από το ύψος της Μεγάλης Πυραμίδας της Γκίζας και θα έχει πολλά καταστρώματα, πισίνα και cinema, αναφέρει η Evening Standard.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeff Bezos (@jeffbezos)

Για να καταλάβετε πόσο μεγάλο θα είναι σας λέμε ενδεικτικά ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες θα έχει ένα βοηθητικό σκάφος με το δικό του ελικοδρόμιο!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeff Bezos (@jeffbezos)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeff Bezos (@jeffbezos)

Ακόμα δεν έχουν γίνει πολλά γνωστά για την νέα αγορά του Bezos, η περιουσία του οποίου υπολογίζεται στα 200 δισεκατομμύρια, ωστόσο πληροφορίες από την εταιρεία που το κατασκευάζει (Oceanco, με έδρα την Ολλανδία) αλλά και από forums αναφέρουν ότι το μοντέλο του γιοτ μπορεί να βασιστεί στο 106 μέτρων σκάφος Black Pearl, το οποίο μέχρι τώρα είναι το μεγαλύτερο και πιο τεχνολογικά αναπτυγμένο σκάφος στον κόσμο.

Το Βlack Pearl

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oceanco (@oceancoyacht)

Σύμφωνα με το Bloomberg η μετοχή της Amazon κατέγραψε «άλμα»  75% την περασμένη χρονιά αφού η πανδημία έφερε αλλαγές στις συνήθειες των καταναλωτών και εκτόξευσε τις διαδικτυακές αγορές.

Πάντως πιστεύεται ότι ο Bezos παρήγγειλε το υπερπολυτελές σκάφος πριν «χτυπήσει» η πανδημία, όταν πέρασε χρόνο στο Eos, το γιοτ που ανήκει στον μεγιστάνα Barry Diller και την σύζυγό του, την σχεδιάστρια μόδας Diane Von Furstenberg.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ