Βασίλισσα Ελισάβετ: Ο πρώτος της λόγος στη Βουλή των Λόρδων, μετά τον θάνατο του Πρίγκιπα Φίλιππου - Με μωβ σύνολο & κίτρινα λουλούδια (φωτό - βίντεο)

Ο γιος της Κάρολος ήταν στον πλευρό της. 

Ένα μήνα μετά τον θάνατο του Πρίγκιπα Φίλιππου, η Βασίλισσα Ελισάβετ εκφώνησε στην Βουλή των Λόρδων τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης. 

Στο πλευρό της αυτή την φορά είχε τον γιος της, Kάρολο.  Η Βασίλισσα κάθισε μόνη της στον θρόνο σε μια Βουλή με ελάχιστους παρόντες λόγω της πανδημίας και χωρίς να φοράει μάσκα.

Η 95χρονη μονάρχης στη δεκάλεπτη ομιλία της αναφέρθηκε στα νομοσχέδια που σκοπεύει να προωθήσει μέσα στο έτος ο Πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον.

«Η προτεραιότητα της κυβέρνησής μου είναι να πετύχω μια εθνική ανάκαμψη από την πανδημία που καθιστά το Ηνωμένο Βασίλειο πιο ισχυρό, πιο υγιές και με περισσότερη ευημερία από πριν», ανέφερε η 95χρονη βασίλισσα στο Κοινοβούλιο σε μια ομιλία, την οποία συνέταξε η κυβέρνηση.

«Για να το πετύχουμε αυτό, η κυβέρνηση μου θα ανεβάσει στο επόμενο επίπεδο τις ευκαιρίες σε όλα τα μέρη του Ηνωμένου Βασιλείου, στηρίζοντας θέσεις εργασίας, επιχειρήσεις και οικονομική ανάπτυξη και αντιμετωπίζοντας τον αντίκτυπο της πανδημίας στις δημόσιες υπηρεσίες» αναφέρει το Usweekly.

Η Βασίλισσα επέλεξε να φορέσει ένα μωβ παλτό το οποίο συνδύασε με ένα ασορτί καπέλο. Το φόρεμα της είχε επάνω κίτρινα λουλούδια τα οποία ερχόντουσα σε απόλυτη αρμονία με το υπόλοιπο σύνολο. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ