Η 62χρονη Emma Thompson με τις πιο extravagant δημιουργίες της σεζόν: «Τα 60 ήταν ορόσημο, τώρα νιώθω ελεύθερη» (φωτό)

Με haute couture τουαλέτες από τους οίκους Schiaparelli και Giambattista Valli

Με τις πιο εξτραγαβάντ δημιουργίες της σεζόν φωτογραφήθηκε η Emma Thompson στην βρετανική Vogue.

Η 62χρονη ηθοποιός μίλησε στο γνωστό περιοδικό με αφορμή την επικείμενη ταινία Cruella στην οποία πρωταγωνιστεί δίπλα στην Emma Stone και δήλωσε πως νιώθει «πιο ελεύθερη» μετά τα 60 της. Θα σας λέγαμε ότι πόζαρε για την Vogue αλλά η ίδια είπε ότι προτιμά «να παίξει» και αυτό έγινε. 

Βγήκε στο πιο κεντρικό σημείο του Λονδίνου, στην Trafalgar Square, με το περιοδικό να της φέρνει ρούχα από τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές haute couture συλλογές των διάσημων οίκων μόδας.

«Δεν νιώθω άνετα να προσπαθώ να δείχνω λεπτή και μοντέρνα γιατί δεν είμαι, και τώρα είναι εντάξει ότι δεν είμαι» έγραψε η ίδια σε mail που έστειλε στην british Vogue πριν την φωτογράφιση.

Στις δυο εικόνες που έχουν δημοσιευτεί στα social media βλέπουμε την Βρετανίδα ηθοποιό να φορά εξτραβαγκάντ τουαλέτες από τους οίκους Schiaparelli και Giambattista Valli.

H Emma Thompson με κόκκινη δημιουργία από την haute couture συλλογή του Giambattista Valli

Instagram/britishvogue/@JuergenTellerStudio 

«Τα 60 ήταν ορόσημο, τώρα νιώθω κυρίως ελεύθερη είπε η Emma Thompson που πρόσθεσε ακόμα ότι «δεν φοβάμαι πραγματικά πια. Δηλαδή νιώθω φόβο αλλα είναι για μικρά πράγματα, όχι ας πούμε για τον θάνατο».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ