Awkward στιγμές με την βασίλισσα Ελισάβετ: Όταν την «τσάκωσαν» να σκαλίζει την μύτη της, όταν δεν αναγνώρισε την Μαντόνα (βίντεο)

Με 60 και χρόνια στην εξουσία έχει ζήσει πολλά!

Η βασίλισσα Ελισάβετ μετρά πάνω από 60 χρόνια στην εξουσία και είναι η μακροβιότερη μονάρχης στην ιστορία της Βρετανίας. Έτσι δεν είναι αφύσικο όταν στην ζωή της έχει περάσει και μερικές στιγμές πιο… περίεργες.

Κάποτε ας πούμε ο φακός την είχε «τσακώσει» να σκαλίζει την μύτη της με τις εικόνες να κάνουν τότε τον γύρο του κόσμου.

Και μην φανταστείτε ότι έκανε και κάτι τρελό, ίσα που την άγγιξε, αλλά βασίλισσα είναι αυτή όπως και να το κάνεις πρέπει να εκπέμπει κύρος!

Όταν πάλι είχε βρεθεί με την Μαντόνα η Ελισάβετ δεν είχε ιδέα ποια ήταν. Η βασίλισσα της ποπ χαμογελούσε όλο χαρά και η original βασίλισσα της Αγγλίας την κοιτούσε με απορία.

Αργότερα έμαθε ότι είχε τραγουδήσει το ομώνυμο τραγούδι για την ταινία του James «Bond Die Another Day» στην οποία είχαμε δει για μερικά λεπτά και την Ελισάβετ.

Τότε σύμφωνα με την The Sun είχαν πει στην Ελισάβετ ότι εκείνη είπε το κομμάτι με την ίδια να απαντά απλά «αλήθεια;» (στα αγγ. Oh really, did you?).

Βέβαια οι στιγμές που θα δείτε στο βίντεο του The List έχουν να κάνουν και με φορές που κάποιος άλλος δεν ακολούθησε το πρωτόκολλο και έφερε σε δύσκολη θέση την βασίλισσα.

Όπως ας πούμε η Μισέλ Ομπάμα που έβαλε το χέρι της γύρω από την πλάτη της κάτι που πάει κόντρα στο πρωτόκολλο - γενικά ο κανόνας είναι ένας δεν ακουμπάμε την βασίλισσα εκτός και το επιτρέψει η ίδια ή οι συνθήκες εν πάση περιπτώσει.

Δείτε επίσης: Βασίλισσα Ελισάβετ: Ο πρώτος της λόγος στη Βουλή των Λόρδων, μετά τον θάνατο του Πρίγκιπα Φίλιππου - Με μωβ σύνολο & κίτρινα λουλούδια (φωτό - βίντεο)

Βέβαια η ίδια δεν είχε πτοηθεί και ακούμπησε και εκείνη με την σειρά της την τότε Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ. «Γκάφα» είχε κάνει βέβαια και ο Μπαράκ Ομπάμα που ήθελε σώνει και ντε να κάνει πρόποση στην υγειά της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ