Survivor 4: Αποχώρησε οικειοθελώς ο Τζέιμς Καφετζής - Τι τον οδήγησε στην έξοδο - Με κλάματα ο κολλητός του Μπάρτζης (βίντεο)

Mεγάλες ανατροπές στο παιχνίδι επιβίωσης..

Τεράστια ανατροπή έγινε χθες στο Survivor που προβάλλεται από τη τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ένας εκ των φαβορί για τον τελικό, ο Τζέιμς Καφετζής, ανακοίνωσε στο συμβούλιο του νησιού ότι αποχωρεί οικειοθελώς από τον Άγιο Δομίνικο!

Ο 24χρονος παίκτης βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση από την ομάδα του, ωστόσο λίγο αργότερα ανακοίνωσε στον Γιώργο Λιανό και στους παίκτες ότι θέλει να αποχωρήσει από το παιχνίδι επιβίωσης .

 

 

«Βρίσκομαι εδώ 5 μήνες και με τον φίλο μου τον Νίκο έχουμε περάσει τρελή πείνα, καταιγίδες, χαρές και λύπες. Έχω εξαντληθεί σωματικά κι δισκοκήλη μου στην μέση δεν μου επιτρέπει να κάνω αυτό που έκανα πάντα. Επίσης νομίζω ότι αρχίζω και χάνω το μυαλό μου με το Survivor, ξεχνώ αναμνήσεις από την έξω ζωή.

Ο δρόμος είναι μακρύς και θέλω να αποχωρήσω σήμερα εγώ. Ξέρω ότι ο κόσμος με έχει στηρίξει αλλά για εμένα είναι το τέλος… Το μεγαλύτερο έπαθλο το κέρδισα κι είναι ο Νίκος», ανέφερε μεταξύ άλλων.

 

 

 

 

Σύμφωνα με τα στατιστικά ήταν νούμερο 2 στην κατάταξη με 171 αγώνες, με 114 νίκες και μόνο 57 ήττες.

Survivor - Αποχώρηση Τζέιμς: Με πόσα χρήματα έφυγε το φαβορί
 SURVIVOR-GREECE.GR

Όσο για την αμοιβή του, οι πρώην Μαχητές ή όσοι δεν θεωρούνται επώνυμοι, παίρνουν χρηματικά ποσά που κυμαίνονται από 500 έως 1.000 ευρώ την εβδομάδα. Ειδικότερα, ο Τζέιμς έχει συγκεντρώσει 20.000 ευρώ με αμοιβή 1.000 ευρώ εβδομαδιαίως.

 

 

«Έχει έρθει η ώρα να φύγω από το παιχνίδι και να πάω στην οικογένεια μου» είπε, τονίζοντας πως ήδη νιώθει νικητής και το πρώτο βραβείο γι αυτόν είναι η φιλία του με τον Νίκο Μπάρτζη.

 

 

Ο αγρότης δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του και με τρεμάμενη φωνή το μόνο που κατάφερε να ψελλίσει ήταν ότι θα ξυπνάει και θα νιώθει σαν να μην βλέπει δίπλα του τον αδελφό του. Οι δύο κολλητοί, πριν αποχωρήσει ο Τζέιμς, αντάλλαξαν μπλούζες και τόνισαν ότι θα τα πουν πίσω στη πατρίδα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ