Η Τατιάνα Μπλάτνικ για την μαμά της που της λείπει και τον μπαμπά της που «έφυγε» νωρίς - «Γιορτάζω την ζωή & την αγάπη» (φωτό)

Στέλνει ένα όμορφο μήνυμα

«Γιορτάζω την ζωή & την αγάπη» γράφει μεταξύ άλλων η Τατιάνα Μπλάτνικ σε μια συγκινητική ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Νικόλαου δημοσίευσε δύο φωτογραφίες εκείνης και της αγαπημένης της μαμάς Μαρί Μπίερλαϊν τις οποίες συνόδευσε με ένα δυνατό μήνυμα για τους γονείς μας αλλά και για την ζωή. Στις εικόνες βλέπουμε τις δύο γυναίκες, ντυμένες με τα καλοκαιρινά τους ρούχα, να αγκαλιάζονται και να χαμογελούν ευτυχισμένες.

Instagram/tatianablatnik

Σημειώνεται ότι η Τατιάνα γεννήθηκε στο Καράκας της Βενεζουέλας στις 28 Αυγούστου 1980 και είναι η κόρη του Σλοβένου επιχειρηματία Λάντισλαβ Μπλάτνικ και της Γερμανίδας αριστοκράτισσας.

Στο ποστ της λοιπόν γράφει μεταξύ άλλων για το πόσο της λείπει η μητέρας της αλλά για τον μπαμπά της που «έφυγε» από την ζωή όταν εκείνη ήταν ακόμα 6 ετών.

Ειδικότερα στην ανάρτησή της η Τατιάνα Μπλάτνικ αναφέρει:

«Πέρασα το τελευταίο Σαββατοκύριακο λέγοντας ιστορίες αναπολώντας πόσο υπέροχη είναι πραγματικά η μαμά μου. Ένιωθα νοσταλγία και η σκέψη ότι θα περνούσα άλλη μια Γιορτή της Μητέρας μακριά της με έκανε να μου λείπει ακόμα πιο πολύ.

Πολλές φορές παίρνουμε ως δεδομένες τις στιγμές που έχουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα πάνω σε αυτή τη γη. Υπάρχει κάτι ξεχωριστό στον δεσμό μαμάς - κόρης. Η μητέρα μου είναι για μένα περισσότερα από απλά η μαμά μου. Είναι η κολλητή μου, η ψυχολόγος μου, ο παρτενέρ μου στον χορό, η στυλίστρια μου και πραγματικά πιστεύω ότι είναι η αδερφή ψυχή μου.

Όσο κάθομαι και τα γράφω αυτό συνειδητοποιώ πόσο καιρό έχω να της πω πόσο πολύ την αγαπώ και τη  εκτιμώ.  Αυτό που έμαθα τον τελευταίο χρόνο είναι ότι πρέπει να λέμε στους ανθρώπους πως αισθανόμαστε για αυτούς. Ποτέ μην προσπαθήσετε την ευκαιρία να πείτε σ αγαπώ γιατί το αύριο δεν είναι εγγυημένο. 

Για όσους θρηνήσατε ή νιώσατε πόνο αυτήν την Κυριακή σας συμπονώ. Έχοντας χάσει τον μπαμπά μου σε τόσο νεαρή ηλικία η μητέρα μου ήταν για μένα πατέρας και μάνα μαζί.

Η Γιορτή του Πατέρα δεν είναι μια μέρα που γιορτάζω αλλά από φέτος παίρνω άλλη στάση. Γιορτάζω την αγάπη και γιορτάζω την ζωή. 

Δεν θα πρέπει να περιμένουμε για μια συγκεκριμένη μέρα για να αναγνωρίσουμε αυτούς τους ξεχωριστούς ανθρώπους στην ζωή μας.

Μοιράστε την αγάπη. Αγκαλιάστε όσους αγαπάτε. Σιγουρευτείτε ότι ξέρουν πόσο τους εκτιμάτε.  Πείτε στους φίλους και την οικογένειά σας πόσο τους αγαπάτε.  Σε σένα mamita μου. Είσαι η κολλητή μου και το άλλο μου μισό. Σημαίνεις τα πάντα για μένα και σε αγαπώ».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ