Μαίρη Κατράντζου - Bulgari: Μετά τις απίθανες τσάντες ήρθε το άρωμα - Ένα μπουκέτο λουλουδιών σε πολύχρωμο μπουκάλι (φωτό & βίντεο)

Είναι ένα «χάδι στην ψυχή»

Μετά την υπέροχη συλλογή με τις τσάντες και το εμβληματικό φίδι του Bulgari η Μαίρη Κατράντζου και ο γνωστός οίκος μας φέρνουν ένα απίθανο άρωμα.

Στο Instagram της διάσημης Ελληνίδας σχεδιάστριας έχουν ανέβει φωτογραφίες και βίντεο μέσα από τα οποία πήραμε μια γεύση για το τι να περιμένουμε.

Η Μαίρη Κατράντζου περιτριγυρισμένη από λουλούδια κρατά το πολύχρωμο μπουκάλι του αρώματος που είναι «ένα είναι χάδι στην ψυχή και έγχυση αισιοδοξίας στην καθημερινή ζωή».

Το BVLGARI Omnia της Μαρίας Κατράντζου, με τις μεθυστικές μυρωδιές του μανταρινιού, της γαρδένιας και των φύλλων συκής, είναι ένα «ταξίδι που ξεκινά από την συσκευασία, συνεχίζεται με το μπουκάλι και κορυφώνεται όταν το άρωμα συναντά το δέρμα».

«Η διαδικασία απόσταξης και φιλτραρίσματος της ομορφιάς που βρίσκεται γύρω μας έχει μια μετασχηματιστική δύναμη που είναι τόσο σημαντική αυτή τη στιγμή στο χρόνο.Το Omnia από την Mary Katrantzou σχεδιάστηκε με γνώμονα αυτό.

Δείτε επίσης: Η μόδα υποκλίνεται στην genius Ελληνίδα σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου: Όλη η συλλογή με τις τσάντες & το εμβληματικό φίδι του Bulgari (φωτό)

"Ήθελα το άρωμα και το μπουκάλι που σχεδιάσαμε για την οικογένεια Omnia της BVLGARI να αντιπροσωπεύουν αυτήν την ιδέα αισιοδοξίας, χρησιμοποιώντας το χρώμα ως εργαλείο ευεξίας. Εμπνευσμένο από το γλυπτό σχήμα του μπουκαλιού Omnia, το φαντάστηκα ξανά ως ένα βάζο που κρατάει ένα εκρηκτικό μπουκέτο λουλουδιών και χρωμάτων"».

Σε μια από τις αναρτήσεις που έχουν γίνει στη σελίδα της σχεδιάστριας διαβάζουμε ότι η Μάριη Κατράντζου συνεργάστηκε με τον μετρ τους αρώματος Alberto Morillas με την ίδια να «ντύνει» τις τρεις iconic οσμές του Bulgari, το Omnia Crystalline, το Omnia Amethyste και το Omnia Coral 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ